Άρης: Ανατροπή τίτλου απέναντι στον πρωταθλητή

ar-1-e1663567111295

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης ήταν ομάδα που έδειξε ότι θέλει να διεκδικήσει το πρωτάθλημα και πήρε σπουδαία νίκη επί του Ολυμπιακού στο κατάμεστο Κλεάνθης Βικελίδης, στο ντεμπούτο του Πάρντιου.

Ένας αποφασισμένος Άρης κέρδισε με 2-1 τον Ολυμπιακό στο Κλεάνθης Βικελίδης, σε ένα ντέρμπι με συγκλονιστική εξέλιξη. Ένα ονειρικό ντεμπούτο για τον Άλαν Πάρντιου που φάνηκε να απολαμβάνει ιδιαίτερα, εκτός από τη νίκη και το «φλογισμένο» Κλεάνθης Βικελίδης.

Πάμε να πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά, όμως. Καταρχάς, θα ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι ουδέποτε ασχολήθηκα με τα «καταγκιοζιλίκια» που ακούγονταν δεξιά και αριστερά πριν από το παιχνίδι και φυσικά δεν θα το κάνω και τώρα που όλοι αυτοί οι καλοθελητές «κρύφτηκαν».

Όταν ο Άρης γνώρισε την ήττα με 3-1 από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, αυτό που πείραξε περισσότερο δεν ήταν το αποτέλεσμα, αλλά η εμφάνιση. Είχε προηγηθεί η δήλωση που «έβγαινε» σύσσωμη από τον οργανισμό του Άρη, ότι η ομάδα πάει για να διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Εκείνος ο Άρης, που έχασε στο Αγρίνιο, δεν πήγαινε για πρωτάθλημα. Όχι γιατί έχασε, αλλά για τον τρόπο που έχασε.

Το άφησε πίσω εκείνο το παιχνίδι ο Άρης. Αλλάζοντας προπονητή, με συνεχόμενα τετ α τετ με τους παίκτες, με επισκέψεις του Θόδωρου Καρυπίδη στις προπονήσεις. Ο Άρης ήταν καλύτερος του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι και δεν κέρδισε γιατί δεν έβαλε το πέναλτι. Ο Άρης έβγαλε αντίδραση στην Τρίπολη και επικράτησε με 2-0 σε μια δύσκολη έδρα.

Φτάνουμε στο σημερινό ματς με τον Ολυμπιακό, το οποίο ήταν ιδιαίτερα σημαντικό. Γιατί ήταν το ντεμπούτο για τον νέο προπονητή Άλαν Πάρντιου, γιατί ήταν πριν από τη διακοπή του πρωταθλήματος και το αποτέλεσμα θα εξασφάλιζε ηρεμία ή γκρίνια, αντίστοιχα και γιατί ήταν ένα μεγάλο κρας τεστ για τη συνέχεια.

Το οποίο οι κιτρινόμαυροι πέρασαν με επιτυχία. Αυτός ο Άρης και συγκεκριμένα ο Άρης του δευτέρου ημιχρόνου, ναι, είναι ομάδα που διεκδικεί τον τίτλο. Είναι ομάδα που δικαιολογεί απόλυτα τη δήλωση που έκανε ο ιδιοκτήτης του.

Κάνοντας ανατροπή στο σκορ, απέναντι στον πρωταθλητή. Έχει πολύ μεγάλη σημασία και ο αντίπαλος. Μπορεί ο Ολυμπιακός να μη βρισκόταν στα καλύτερα του, όμως, δεν είναι πολλές οι ομάδες που μπορούν να περηφανευτούν ότι του «γύρισαν» παιχνίδι.

 

Άρης: Ανατροπή τίτλου απέναντι στον πρωταθλητή
MUST READ

Ανατροπή τίτλου απέναντι στον πρωταθλητή

Ο Πάρντιου δεν κρατάει «μαγικό ραβδάκι» επειδή κέρδισε τον Ολυμπιακό. Έδειξε, όμως, σοβαρότητα και είναι πολύ σημαντικό ότι ξεκίνησε με το δεξί σε ένα παιχνίδι με μεγάλο βαθμό δυσκολίας. «Καθρέφτης» για τα υπόλοιπα θα είναι ο αγωνιστικός χώρος…

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *