Οι 8 Κανόνες που πρέπει να τηρήσετε αν βάφετε τα μαλλιά σας μόνες

ard_

Σκέφτεστε να βάψετε τα μαλλιά σας μόνες σας στο σπίτι; Εδώ, είναι οι 8 κανόνες που πρέπει να τηρήσετε αν αποφασίσετε να κάνετε τη βαφή των μαλλιών σας οι ίδιες:

1. Θα πρέπει να γνωρίζετε πως ορισμένες αποχρώσεις για να φτάσουν στην τελική τους μορφή χρειάζονται χρόνο. Σεβαστείτε τη διαδικασία και οπλιστείτε με υπομονή.

2. Υπάρχουν παλιά χρώματα που θα επηρέαζαν τη νέα βαφή που θέλετε να κάνετε; Οι επεξεργασίες που κάνατε στα μαλλιά σας τους τελευταίους 18 μήνες να ξέρετε πως παίζουν ρόλο στο χρώμα που θέλετε να κάνετε σήμερα.

3. Μην επιλέγετε το χρώμα με βάση τη φωτογραφία που βλέπετε στο κουτί. Κάθε απόχρωση αντανακλάται πάνω στη δική σας φυσική απόχρωση.

4. Η βαφή στο σπίτι βασίζεται στην εμπειρία και στην δημιουργικότητα. Όσο συχνότερα βάφετε τα μαλλιά μόνες σας τόσο περισσότερο θα βελτιώνεστε. Για αρχή αρκεστείτε στα βασικά και στην πορεία πειραματιστείτε με διαφορετικές τεχνικές.

5. Μάθετε να ακολουθείτε τις οδηγίες.

6. Εξοπλιστείτε κατάλληλα. Δεν χρειάζεται να έχετε ότι κι ένα κομμωτήριο όπως θα αντιλαμβάνεστε, τα βασικά όμως θα διευκολύνουν την προσπάθεια σας.

7. Να είστε ρεαλίστριες σχετικά με αν το χρώμα που επιθυμείτε σας ταιριάζει και αν είναι εύκολο να προκύψει. Θα χρειαστεί να κάνετε μία ή πολλαπλές διαδικασίες για να το καταφέρετε; Και τελικά θα αξίζει τον κόπο; Όλα αυτά είναι σημαντικό να τα σκεφτείτε γιατί οι μεγαλύτερες αποτυχίες στα μαλλιά προκύπτουν από την έλλειψη ρεαλιστικών προσδοκιών.

8. Να σημειώνετε το νούμερο της βαφής που χρησιμοποιήσατε.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...