Εορταστική Συναυλία του Νέου Ωδείου Έδεσσας

Εορταστική Συναυλία με τους Καθηγητές και τα Μουσικά Σύνολα του Ωδείου

Την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου & ώρα 8μ.μ. θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του διοικητηρίου η Χριστουγεννιάτικη Συναυλία του Νέου Ωδείου Έδεσσας με ύμνους-παραδοσιακά κάλαντα αλλά και δημοφιλή έργα μεγάλων συνθετών από το παγκόσμιο στερέωμα.

Σημείο αναφοράς της εκδήλωσης αποτελεί η παρουσίαση-σε α’ δημόσια εκτέλεση-από τη Νεανική Χορωδία Έδεσσας(διεύθυνση Γιάννης Γκουράνης) αποσπασμάτων από το διπλό cd με 50 παραδοσιακά κάλαντα από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο που κυκλοφόρησε πρόσφατα στο διαδίκτυο από τη δισκογραφική εταιρεία fm records μετά από παραγγελία της αεροπορικής εταιρείας Aegean Airlines.

Στη συναυλία συμμετέχουν τα σύνολα:Φλάουτων (υπεύθυνος: Παναγιώτης Κελέκης) Κλαρινέτων(υπεύθυνος: Ορέστης Παπαιωάννου) Παιδική Χορωδία Έδεσσας(διεύθυνση: Θεοδώρα Γκουράνη) καθώς και οι καθηγητές-σπουδαστές:

Νίκος Ζαφρανάς-Βαγγέλης Σουργκούνης-Ελευθεριάδης Κώστας(πιάνο), Γιάννης Λιπαρίνης-Γεωργία Λασιθιωτάκη-Λάζαρος Κίτσος (κιθάρα), Παναγιώτης Κελέκης(φλαόυτο) Ορέστης Παπαιωάννου (κλαρινέτο) και Χρήστος Τυρπάνης (μπουζούκι).

Leave a Comment