Κοπή της βασιλόπιτας στον Σύνδεσμο Γουνοποιών Καστοριάς «Ο Προφήτης Ηλίας»

2905260b-4e19-4ec2-8eb7-02c33d4f7a32

Σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς «Ο Προφήτης Ηλίας», καθώς, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος του Συνδέσμου, Γιάννης κορεντσίδης, είναι και η τελευταία που τον βρίσκει στη θέση του προέδρου.

Παράλληλα, κατά την εκδήλωση παρουσιάστηκε επίσημα η επίσημη αφίσα της 44ης Διεθνούς Έκθεσης γούνας Καστοριάς, η οποία ως κεντρικό σύμβολο έχει το χαρακτηριστικό σήμα της Google για τα σημεία ενδιαφέροντος στους χάρτες. Και αυτό διότι ο Σύνδεσμος θέλει να δείξει και να τονίσει ότι η καρδιά της γούνας χτυπάει στην Καστοριά και ότι η πόλη μας είναι η πατρίδα της γούνας.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς, Σωτήρης Αδαμόπουλος, ο δήμαρχος Νεστορίου, Πασχάλης Γκέτσιος, αντιδήμαρχοι του δήμου Καστοριάς και Άργους Ορεστικού, εκπρόσωποι των σωμάτων ασφαλείας, γουνοποιοί και πλήθος κόσμου.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *