Όλες οι τσάντες που θα πρωταγωνιστήσουν αυτό το φθινόπωρο

tsantesfall000

Έχουμε μπροστά μας τουλάχιστον τρεις εβδομάδες καλοκαιριού και αρκετές παραπάνω ζέστης αφού συνήθως και ο Σεπτέμβρης δεν αστειεύεται.

Ωστόσο, το φθινόπωρο είναι προ των πυλών και έρχεται με πολλά νέα και εντυπωσιακά αξεσουάρ και τσάντες. Μπορεί, λοιπόν, να είναι ακόμα νωρίς για μπότες και cozy πλεκτά, δεν ισχύει, όμως, το ίδιο και για τις It bags του φθινοπώρου που δεν σας κρύβουμε ότι ανυπομονούμε να κρατήσουμε.

Θα γίνουν το focal point του κάθε μας λουκ και θα κλέψουν την παράσταση. Τα σχέδια πολλά και διαφορετικά, σύγχρονα αλλά και διαχρονικά περιστρέφονται γύρω από την ανατρεπτική κομψότητα και το στιλ. Μικρές, μεγαλύτερες με ιδιαίτερο σχήμα, retro λογότυπα και τις πιο chic αποχρώσεις για τo φθινόπωρο/χειμώνα 2018.

Ό,τι κι αν επιλέξετε δεν υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία ότι θα τραβήξετε όλα τα βλέμματα πάνω σας.

Αυτά είναι όλα τα σχέδια που αξίζουν την προσοχή σας

1. Mini bag

Μετά το ντεμπούτο της μικροσκοπικής “Le Sac Chiquito” του Jacquemous νωρίτερα φέτος, πολλοί σχεδιαστές ακολουθούν το μοτίβο. Όσο μικρότερη τόσο το καλύτερο, φαίνεται πως είναι το moto του για τις τσάντες της σεζόν. Χωρούν τα απολύτως απαραίτητα είναι όμως μοναδικά θηλυκές και χαριτωμένες.

 Balenciaga, Net-a-porter

2. Η belt bag

Oι τσάντες μέσης είναι τεράστια τάση ήδη από την περασμένη χρονιά και εξακολουθούν να μονοπωλούν το ενδιαφέρον. Αν δεν έχετε ήδη μία, είναι καιρός να αποκτήσετε. Ακόμα κι αν δεν σας αρέσει το στιλ «μπανάνα», φέτος με το στιλ της Άγριας Δύσης στα καλύτερα του, οι τσάντες με θήκες ή κρόσσια είναι τέλεια ιδέα.

 

Rebecca Minkoff, Shopbop

3. Η τσάντα με αλυσίδα

Οι σχεδιαστές της εβδομάδας μόδας όπως ο Tom Ford και ο Versace παρουσίασαν τις τσάντες με λουράκια αλυσίδες στα runways για το φθινόπωρο ’18. Ο Michael Kors συνδύασε το παραδοσιακό χρυσό με δέρμα με μικρά χρυσά λιοντάρια εμπνευσμένα από το ζώδιο του σχεδιαστή, καθιστώντας το στοιχείο ένα μοντέρνο must-have για τους λάτρεις της μόδας. Φορέστε το με το αγαπημένο σας καλοκαιρινό φόρεμα τώρα, στη συνέχεια με ένα denim jacket, μέχρι ο καιρός να γίνει πιο δροσερός.

Michael Kors

4. Mπαουλάκια

Οι boxy τσάντες είναι ξανά hot με μορφή μικρού μπαούλου. Σε κάθε outfit που θα προστεθούν θα χαρίζουν υπέρμετρη, vintage θηλυκότητα.

 

Carolina Herrera, Moda Operandi

5. Πυραμίδες

Τις είδαμε σε Moschino και Μarni. Oι τσάντες με το αρχιτεκτονικό σχήμα είναι πρωτότυπες και μοντέρνες. Το πιο fashionable item της σεζόν διεκδικεί μια θέση στην ντουλάπα των πιο τολμηρών.

 

Nita Suri, Moda Operandi

6. Στρογγυλές τσάντες

Πιθανότατα είδατε την πλεκτή στρογγυλή τσάντα να κάνει τον γύρο του Instagram αυτό το καλοκαίρι. Το φθινόπωρο μεταμορφώνονται και ντύνονται με πολυτελές δέρμα και κομψές λεπτομέρειες. Και ναι, μας αρέσουν περισσότερο.

Topshop

7. Από χάντρες

Love it or hate it, οι τσάντες από χάντρες δεν πάνε πουθενά. Για το φθινόπωρο βάφονται σε πιο σκούρες αποχρώσεις όπως αυτές της σοκολάτας.

Mango

8. Πουγκιά

Διακριτικά, ευκολοφόρετα και κομψά, τα πουγκιά παραμένουν και αυτά ανάμεσα στις τάσεις και εντάσσονται στα καθημερινά σύνολα.

Staud, Shopbop

9. Shearling

Οι τσάντες φέτος συνδυάζουν διαφορετικά υλικά και γίνονται statement. H τσάντα με μαλλί shearling θα πρωταγωνιστήσει στο σκανδιναβικό και όχι μόνο street style τον χειμώνα.

DANSE LENTE, Nordstrom

10. Logo bags

Tα λογότυπα έχουν κεντρικό ρόλο και καλύπτουν ολόκληρη την επιφάνεια της τσάντας. Για αθεράπευτα ρετρό ψυχές.

 Fendi, Farfetch

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *