2η και 3η θέση για τις Καστοριανές αθλήτριες στο 3ο τουρνουά beach volley στην Κατερίνη (φωτογραφίες))

Αυλαία σήμερα για το 3ο Τουρνουά Beach Volley juniors Regional στην Κατερίνη όπου οι Καστοριανές αθλήτριες  Αργυρίου Αθηνά και Βαενά Πολυξένη κατέκτησαν τη 2η θέση,  αφού στον τελικό  ηττήθηκαν από τις Κατερινιώτισσες Φραγκουλίδου Σουζάνα και Πεπονή Όλγα με 2-0 σετ.

Προηγουμένως, στον ημιτελικό, οι Βαενά-Αργυρίου επικράτησαν απέναντι στο έτερο Καστοριανό  δίδυμο Μίχου Κυριακή και Σαββίδου Ειρήνη με 2-0 σετ , το οποίο τελικά κατέκτησε την 3η θέση του τουρνουά.

Καθόλου άσχημα και για τα 2 ζευγάρια των αθλητριών μας, που ισοβαθμούν με 300 βαθμούς στη 2η θέση της τελικής κατάταξης , πίσω από τις Κατερινιώτισσες Φραγκουλίδου Σουζάνα και Πεπονή Όλγα.

Το επόμενο τουρνουά θα διεξαχθεί στον Άγιο Παντελεήμονα Αμυνταίου, το Σάββατο 19 και την Κυριακή 20 Ιουλίου.

Τα 3 πρώτα ζευγάρια στην κατηγορία κ.19 κοριτσιών. Από αριστερά: Σαββίδου Ειρήνη,Φραγκουλίδου Σουζάνα, Βαενά Πολυξένη,Πεπονή Όλγα, Αργυρίου Αθηνά και Μίχου Κυριακή

Στον τελικό οι Καστοριανές  Αργυρίου Αθηνά και Βαενά Πολυξένη με τις Κατερινιώτισσες Φραγκουλίδου Σουζάνα και Πεπονή Όλγα .

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *