3 ζώδια που έχουν την έκτη αίσθηση -Η διαίσθησή τους είναι τρομακτική, καταλαβαίνουν τα πάντα

zodia-diaisthisi

3 τους ζωδιακού κύκλου έχουν πραγματικά την… έκτη αίσθηση και όπως φαίνεται μπορούν να διαισθανθούν και την τελευταία λεπτομέρεια που μπορεί να περνά απαρατήρητη.

Σύμφωνα με το purewow.com τα 3 αυτά ζώδια διαισθάνονται την ενέργεια που υπάρχει στην ατμόσφαιρα και μπορούν να προβλέψουν ορισμένες συμπεριφορές, ακόμη κι αν κανείς δεν έχει παρατηρήσει κάτι περίεργο.

Οι «κεραίες» τους είναι σίγουρα ανοιχτές και αποτελούν τους πιο χαρισματικούςτου ζωδιακού κύκλου σε ό,τι αφορά τη διαίσθηση.

3 ζώδια που έχουν την έκτη αίσθηση -Η διαίσθησή τους είναι τρομακτική, καταλαβαίνουν τα πάντα

Καρκίνος
Ένας Καρκίνος αρέσκεται στην άνεση και την οικειότητα, έτσι, όταν υπάρχει έστω και η παραμικρή αλλαγή σε κάποια συμπεριφορά μπορεί να το αντιληφθεί απευθείας. Ανεξάρτητα από το πόσο μεγάλη ή μικρή είναι η αλλαγή, στον επαγγελματικό τομέα ή και στα προσωπικά του, είναι διαισθητικός και ακόμη κι αν δεν το πει, έχει ήδη παρατηρήσει την κάθε λεπτομέρεια.

Ιχθύες
Οι Ιχθύες είναι γνωστοί για την ενσυναίσθησή τους. Οι αλλαγές στην ατμόσφαιρα δεν του περνούν απαρατήρητες και μάλιστα η διαίσθησή τους είναι τόσο έντονη που μπορείς σίγουρα να τους ζητήσεις συμβουλές αν πρόκειται να κάνεις κάποιο νέο βήμα στη δουλειά ή τη σχέση σου. Οι Ιχθύες διαισθάνονται τα πάντα, επομένως, μπορούν να πουν αμέσως πως κάτι δεν πάει καλά. Το ζώδιο του νερού κυβερνάται επίσης από τον Ποσειδώνα, τον πλανήτη της φαντασίας, οπότε δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι όταν ονειρεύεται κάτι πολύ έντονα, έπειτα πραγματοποιείται.

Σκορπιός
Αν και ευρέως γνωστός για τη μυστικοπάθεια του, ένας Σκορπιός έχει έντονη διαίσθηση. Η διαίσθηση του Σκορπιού συνδέεται με τα vibes που λαμβάνει, οπότε πολλές φορές μπορεί να αισθανθεί προβλήματα πριν αυτά βγουν στην επιφάνεια. Αν χρειαστείτε συμβουλές από έναν Σκορπιό, όσον αφορά κάποιον οικογενειακό διαπληκτισμό, ή κάποιο πρόσωπο από τη δουλειά, πρέπει να προετοιμαστείτε για όλα. Ενδεχομένως θα ακούσετε πράγματα που δεν είχατε σκεφτεί και το μόνο σίγουρο είναι πως, μέχρι το τέλος της ημέρας, ο Σκορπιός θα έχει βγει αληθινός.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *