14 εκ. δέρματα θα προσφερθούν τον Μάρτιο από τα 4 διεθνή δημοπρατήρια – Αρχίζει σήμερα η NAFA

Με την προσφορά 4 εκ. δερμάτων, μεγάλης γκάμας και ποικιλίας, αρχίζει σήμερα στο Τορόντο του Καναδά, η πρώτη δημοπρασία της νέας περιόδου για το διεθνές δημοπρατήριο της NAFA.
Πρόκειται για μία ιδιαίτερα σημαντική δημοπρασία, καθώς έχουν ολοκληρωθεί οι δύο μεγάλες διεθνείς εκθέσεις γούνας σε Χονγκ-Κονγκ και Μιλάνο, από τις οποίες βγήκαν κάποια ασφαλή συμπεράσματα, όσο αφορά το αγοραστικό ενδιαφέρον.

Αυτό, λοιπόν θα επιβεβαιωθεί στη δημοπρασία της ΝΑFA, δηλαδή αν από τις Εκθέσεις έχουν προκύψει παραγγελίες έτοιμων ενδυμάτων, οπότε στην περίπτωση αυτή αναμένεται να υπάρξει ζήτηση.

Η δημοπρασία της NAFA αρχίζει σήμερα Τετάρτη και θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα 4 Μαρτίου.

Τη… σκυτάλη των δημοπρασιών θα πάρει από τις 8 μέχρι τις 15 Μαρτίου το δημοπρατήριο της SAGA στην Φινλανδία με προσφορά 4 εκ. δέρματα, σε συνεργασία με την Fur Harvesters που θα προσφέρει περίπου 500,000 άγρια δέρματα, ενώ ακολουθεί η Kopenhagen Fur το διάστημα 19 με 26 Μαρτίου, με προσφορά 5 εκ. δέρματα.

Ουσιαστικά ο μήνας Μάρτιος περιλαμβάνει τρεις κρίσιμες δημοπρασίες με αρκετές ποσότητες ποιοτικών δερμάτων (σύνολο 13 εκ. δέρματα) οι οποίες είναι καθοριστικές για την εξέλιξη του κλάδου σε παγκόσμιο επίπεδο, τη φετινή περίοδο.
Με ελπίδα την αισιοδοξία αναμένουμε να υπάρξει ενδιαφέρον και ζήτηση και να απορροφηθούν τα δέρματα σε ικανοποιητικές τιμές.
Το πρόγραμμα της δημοπρασίας της NAFA:

 sentranews.grsentranews.gr

Leave a Comment