Όλα έτοιμα για το 1ο Fur Shoping Festival – Οι λεπτομέριες για την διοργάνωση (Βίντεο)

capture

Με τη συμμετοχή 47 Εκθετών και 250 εμπορικών επισκεπτών μέχρι στιγμης θα ανοίξει τις πύλες του το 1ο Fur Shopping Festival που θα πραγματοποιηθεί από τις 3 έως τις 6 Νοεμβρίου στην Καστοριά.

47 καθαρά γουνοποιητικές επιχειρήσεις που δρασηριοποιούνται στο έτοιμο γουναρικό θα λάβουν μέρος στην εκδήλωση του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς “Ο Προφήτης Ηλίας” στην οποία όλο το 4ημερο θα πραγματοποιούνται διάφορες εκδηλώσεις, μεταξύ αυτών καθημερινές επιδείξης μόδας και ένα μεγάλο κοκτέιλ πάρτι το Σάββατο 5 Νεομβρίου. Όλες οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στον χώρο της διοργάνωσης.

Σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε το Δ.Σ. του συνδέσμου στα τοπικά ΜΜΕ επισυμάνθηκε η προσπάθεια για την διοργάνωση να γίνει θεσμός που θα βοηθάει όχι μόνο τις γουνοποιητικές επιχειρήσεις αλλά και την ευρύτερη περιοχή της Καστοριάς. Ο κ. Κορεντσίδης αναφέρθηκε και για την πτήση τσάρτερ απευθείας από τη Μόσχα στο αεροδρόμιο “Αριστοτέλης”, στις 3 Νοεμβρίου, με αναχώρηση την 6η Νοεμβρίου, που θα ναυλώσει ο Σύνδεσμος Γουνοποιών Καστοριάς για το Fur Shoping Festival και θα δόσει την δυνατότητα σε 144 επισκέπτες να συμμετέχουν στην εκδήλωση.

Τέλος αξίζει να αναφέρουμε ότι θα υπάρχει εισιτήριο συμμετοχής, 20 ευρώ.

Δημήτρης Δέλλιος

Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις στο βίντεο που ακολουθεί:

Κατηγορία :Γούνα

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *