Χωρίς καλσόν – Οι 5 τρόποι για να ντύσετε τα γυμνά πόδια σας [εικόνες]

xwris-kalson-moda-708

Τα κορίτσια της μόδας ανέκαθεν κυκλοφορούσαν χωρίς καλσόν και αν το έκαναν προτιμούσαν το μαύρο οπάκ ή κάποιο πολύ ιδιαίτερο, που θα ολοκλήρωνε την εμφάνιση τους.

 

Τα καλσόν είναι μια δύσκολη υπόθεση. Πολλές γυναίκες δεν επιλέγουν το σωστό νούμερο, τη σωστή απόχρωση ή υλικό με αποτέλεσμα να καταστρέφουν ένα ολόκληρο outfit.

Σε περίπτωση, όμως, που κρυώνετε και δεν αντέχετε, η vogue.co.uk σας προτείνει λύσεις για να αποφύγετε το καλσόν, να δείχνετε σικ και να νιώθετε ζεστή μέσα στο καταχείμωνο.

Φορέστε μάλλινα

Τα μάλλινα ρούχα είναι το must have του χειμώνα. Διατηρήστε τη θερμοκρασία στην κορυφή με ένα ψηλόλαιμο μάλλινο και δεν θα χρειάζεται να ανησυχείτε για τα πόδια σας.

Κάτι μακρύ

Τα μακριά φορέματα-πουλόβερ είναι μία ακόμα εναλλακτική. Το κρύο δεν θα είναι τόσο έντονο, μιας και θα καλύπτετε τα πόδια σας.

Παλτό μέχρι το πάτωμα

Τα παλτό από μόνα τους κάνουν μια εμφάνιση ξεχωριστή. Τα γυμνά πόδια στο σόου του Chloé έλαμπλαν κάτω από παλτό από μαλλί και υφή προβάτου. Ξεχάστε το midi ύψος των παλτών και επενδύστε σε ένα μέχρι τον αστράγαλο.

Κάλτσες με τα πάντα

Αντί για τα βαρετά καλσόν, φορέστε κάλτσες, που πάνε με τα πάντα. Αλλες μέχρι το γόνατο, άλλες πάνω από αυτό, από κασμίρ ή μαλλί σε κλασικό μαύρο.

Over knee boots

Οι μπότες πάνω από το γόνατο συνεχίζουν να είναι στο προσκήνιο και φέτος. Είναι ένας στιλάτος τρόπος να αφήσετε τα καλσόν μια για πάντα στο συρτάρι σας. Μπόνους: Κάνει τα πόδια σας να φαίνονται μακρύτερα.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *