Χτυπάει Τσίμιροτ και… Αντώνη ο ΠΑΟΚ, τελειώνει με Σαμπό, Λέοβατς

SAVV_536_355

Την ώρα που απομένουν μόνο οι ανακοινώσεις για την απόκτηση των Σαμπό και Λέοβατς, ο ΠΑΟΚ κινείται για δύο ακόμη μετεγγραφές.

Οι Σαμπό και Λέοβατς βρίσκονται από χθες στη Θεσσαλονίκη και σήμερα αναμένεται η ανακοίνωση για την απόκτησή τους, ενώ δημοσιεύματα φέρνουν νέους στόχους στο προσκήνιο.

Συγκεκριμένα, στην Αθήνα αναμένεται να βρεθεί εντός της ημέρας ο αθλητικός διευθυντής της Σαράγεβο, Αμπντουλά Ιμπράκοβιτς, ο οποίος θα έχει ραντεβού με τον Φρανκ Άρνεσεν για τον Γκόικο Τσίμιροτ.

Παράλληλα, μέσα από την Αυστραλία κάνουν λόγο για ενδιαφέρον του Δικεφάλου για την απόκτηση του ομογενούς άσου της Σίδνεϊ FC, Τέρι Αντώνης. Ο 22χρονος έχει ελληνικό διαβατήριο, ωστόσο έχει αγωνιστεί ήδη στην Εθνική ανδρών της Αυστραλίας.

Ο Τέρι Αντώνης είχε βρεθεί κοντά στην Έβερτον και την Πάρμα στο πρόσφατο παρελθόν, αλλά μια απαγόρευση της FIFA στην πρώτη περίπτωση κι ένας τραυματισμός στη δεύτερη δεν επέτρεψαν να γίνει η μεταγραφή.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *