Χρυσοχοΐδης κατά Βενιζέλου: Η κυβέρνηση δεν πέφτει!

Σαφείς αποστάσεις από τον Ευάγγελο Βενιζέλο σχετικά με το δίλημμα των ευρωεκλογών “Ελιά ή αποχώρηση από την κυβέρνηση” πήρε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, που άφησε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για την επόμενη μέρα στο ΠΑΣΟΚ, ακόμη κι αυτό της αλλαγής ηγεσίας.

Ο υπουργός Μεταφορών, από την Κρήτη όπου βρέθηκε, διεμήνυσε πως η προτεραιότητα είναι η πολιτική σταθερότητα και επεσήμανε ότι η κυβέρνηση δεν πέφτει.

Σε εντελώς αντίθετη κατεύθυνση από τον Ευάγγελο Βενιζέλο κινήθηκε ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης ο οποίος δήλωσε ότι «προτεραιότητά μας είναι η πολιτική σταθερότητα» και τόνισε με έμφαση, από την Κρήτη όπου περιόδευσε, ότι η κυβέρνηση δεν πέφτει.

«Όταν λέω πολιτική σταθερότητα, δεν εννοώ στασιμότητα, εννοώ την κυβερνητική σταθερότητα ώστε να πάμε στο επόμενο βήμα», τόνισε ο κ. Χρυσοχοΐδης και ως «επόμενο βήμα» έκρινε πως είναι η ανάπτυξη.
Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης βρέθηκε στην Κρήτη για να ανακοινώσει την έναρξη διαδικασίας για την κατασκευή του νέου αεροδρομίου στο Καστέλι Ηρακλείου
«Τώρα δεν θα τινάξουμε τίποτα στον αέρα. Είναι λάθος να πιστεύουν ορισμένοι, ότι ο ελληνικός λαός δεν είναι ώριμος και δεν είναι ψύχραιμος. Θα το αποδείξει στις εκλογές», πρόσθεσε με νόημα το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ.

«Θέλουμε να ξαναγυρίσουμε σε έναν άγονο διπολισμό; Θέλουμε να ξαναγυρίσουμε σε έναν διπολισμό όπου το κριτήριο δεν ήταν ποιος είναι καλύτερος, αλλά ποιος είναι ο λιγότερο χειρότερος; Θέλουμε να πάμε σε έναν άγονο διπολισμό, όπου θα κυριαρχεί από τη μία πλευρά η συντήρηση και από την άλλη πλευρά ο λαϊκισμός;», διερωτήθηκε

Ερωτηθείς αν σε περίπτωση που η Ελιά δεν πάει καλά στις ευρωεκλογές, θα τεθεί θέμα ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ, απέφυγε να απαντήσει ξεκάθαρα και άφησε κάθε ενδεχόμενο ανοιχτό. «Αυτή δεν είναι συζήτηση που αφορά και πρέπει να αφορά τα κόμματα και τη χώρα», είπε αρχικά.

«Το πρώτο βασικό ερώτημα είναι η χώρα, δεν είναι τα κόμματα μας», τόνισε και έθεσε ως προτεραιότητες τους ανέργους, τους συνταξιούχους και τους ανέργους ή όσους αμείβονται με μισθούς πείνας.

«Θέλουμε την επόμενη μέρα πηγαίνοντας σε μια μεγάλη ανοιχτή συζήτηση για τη δημοκρατική παράταξη, την κεντροαριστερά, την προοδευτική αριστερά να καταστήσουμε σαφές ότι είμαστε χρήσιμοι, ότι θα είμαστε παρόντες και ότι θα ξανακάνουμε τη Δημοκρατική Παράταξη και το ΠΑΣΟΚ, μια μεγάλη παράταξη, όπως ήτανε, θα αποκαταστήσουμε την αλήθεια, θα αποκαταστήσουμε την πραγματικότητα και θα δώσουμε στο λαό μια νέα πρόταση εξουσίας, χωρίς να είμαστε παρακολούθημα κανενός», κατέληξε.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΗΤΗ TV

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *