ΧΡΥΣΟΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ Ο ¨Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ¨ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΓΩΝΕΣ KICK BOXING ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

ΔΗΜ.ΙΝΔΟΠΟΥΛΟΣ: ¨ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΑΣ¨

Με 4 χρυσά και 2 αργυρά μετάλλια στις αποσκευές τους επέστρεψαν οι Έλληνες Διεθνείς από την Βουλγαρία όπου συμμετείχαν σε Διεθνές Τουρνουά KICK BOXING.
Οι αγώνες έγιναν στην πόλη Blagoevrad, συμμετείχαν 7 χώρες και διοργανώτρια ήταν η Βουλγάρικη Ομοσπονδία. Η Ελληνική αποστολή που αποτελούνταν από 6 αθλητές κατάφερε να αποσπάσει 4 χρυσά και 2 αργυρά μετάλλια. Από τα Γιαννιτσά χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο αθλητής του ¨Μ.Αλεξάνδρου¨ Οικονόμου Αντώνης και αργυρό μετάλλιο ο Δούμος Παναγιώτης που είχαν προετοιμαστεί κατάλληλα με τον προπονητή τους Μάστερ Ινδόπουλο Δημήτρη και τον βοηθό του Σαββόπουλο Κυριάκο. Επίσης χρυσά μετάλλια απέσαπαν οι : Γουρλομάτης Θωμάς, Χατζημήτρου Στάθης και Ελεζάι Σέργο με προπονητή τον Χατζόγλου Νίκο από τη Θεσσαλονίκη ενώ αργυρό μετάλλιο κατέκτησε η Πανάγου Ελευθερία από το Κιλκίς με προπονητές τον Μουτσάκη Τάσο και τον Πουντζουκίδη Κώστα.
Ο Δημήτρης Ινδόπουλος , υπεύθυνος και συντονιστής της αποστολής, έδωσε συγχαρητήρια στους αθλητές , τους ευχήθηκε να συνεχίσουν να έχουν ανοδική πορεία ενώ ευχαρίστησε και τους διοργανωτές για τη φιλοξενία.

 

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *