Χριστουγεννιάτικο Carpool Karaoke -Ολες οι ντίβες μαζί τραγουδούν το «All I Want For Christmas Is You» [βίντεο]

car-708_5

Την πιο μελωδική χριστουγεννιάτικη έκπληξη επιφύλασσε το τελευταίο Carpool Karaoke του Τζέιμς Κορντέν καθώς σε αυτό βρέθηκε η Μαράια Κάρεϊ και τραγούδησε το «All I want for Christmas is you».

Αυτό που το έκανε ξεχωριστό όμως είναι το γεγονός ότι σε αυτό εμφανίζονται και όλοι οι πρωτοκλασσάτοι τραγουδιστές που έχει φιλοξενήσει ο διάσημος παρουσιαστής να τραγουδούν και αυτοί το διάσημο τραγούδι.

Την αρχή λοιπόν κάνει η πληθωρική Κάρεϊ και ξαφνικά «εισβάλλει» η Αντέλ, η Lady Gaga, ο Έλτον Τζον, η Γκουέν Στεφάνι ο Κρις Μάρτιν και άλλοι.

Αυτή πάντως δεν ήταν η πρώτη φορά που η Μαράια Κάρει βρέθηκε στο Carpool Karaoke καθώς ήταν η πρώτη καλεσμένη του Κορντέν. Έτσι το βίντεο κατά κάποιο τρόπο λειτουργεί και ως φόρος τιμής εκ μέρους του προς την τραγουδίστρια.

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί πάντως είναι ότι στην πρώτη εκπομπή η ντίβα αρνήθηκε να τραγουδήσει. «Ήρθε έξω από το αυτοκίνητο και λέει: ”Δεν πρόκειται να τραγουδήσω σήμερα”. Κάναμε μια βόλτα και απλά κουβεντιάσαμε, κι ας ονομάζεται η εκπομπή Carpool Karaoke», είπε πει σε συνέντευξή του ο παρουσιαστής.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *