Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση: Χιονάνθρωπος από γυάλες γεμάτος με διακοσμητικά [εικόνα]

xristougenniatikos-xionanthropos-diakosmisi

Η φετινή χριστουγεννιάτικη διακόσμηση τριβελίζει το μυαλό, καθώς ο χρόνος για τα Χριστούγεννα μετρά αντίστροφα.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που θέλουν φέτος να ανανεώσουν τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του σπιτιού τους, δίνοντας μια διαφορετική νότα στο σπίτι τους. Η αλήθεια είναι πως οι ιδέες για χριστουγεννιάτικη διακόσμηση είναι πολλές, καθώς μπορείτε να αλλάξετε τις μπάλες με πορτοκάλια ή αντί για δέντρο να στολίσετε σκάλα, πρωτοτυπώντας.
Ωστόσο, δεν είναι μόνο το δέντρο που μπορεί να είναι διαφορετικό. Φέτος, μπορείτε να στολίσετε το σπίτι με διάφορα αντικείμενα τα οποία έχετε φτιάξει μόνοι σας, όπως κουκουνάρια που βρήκατε στο πάρκο της γειτονιάς σας.

Δεν είναι, όμως, μόνο αυτό. Μια τέλεια και απλή ιδέα είναι να φτιάξετε τον δικό σας χιονάνθρωπο από γυάλες. Αυτό που χρειάζεστε είναι τρεις γυάλες σε διαφορετικό μέγεθος, ένα καπέλο, χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά και χιόνι διακόσμησης.

Τοποθετείστε μέσα σε κάθε γυάλα χιόνι και μερικά διακοσμητικά και στη συνέχεια βάλτε μέσα τα διακοσμητικά, είτε πρόκειται για ξύλινους άγιους βασίληδες ή μικρές χιονόμπαλες. Στη συνέχεια, τοποθετείστε τη μία γυάλα πάνω στην άλλη και επάνω στην πιο μικρή τοποθετείστε ένα καπέλο. Εάν δεν έχετε καπέλο που να σας ταιριάζει με τον χιονάνθρωπο, μπορείτε εύκολα να φτιάξετε ένα με μαύρο χαρτόνι.


Πηγή: iefimerida.gr

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *