Χρήσιμα εργαλεία που δεν ξέρατε να χρησιμοποιήσετε σωστά

1-2

Οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι τα συγκεκριμένα πόμολα αποτελούν όμορφες λεπτομέρειες στην πόρτα σας.Ο ορείχαλκος διαθέτει αντιμικροβιακές ιδιότητες.Τα πόμολα αποτελούν μέρος όπου εναποτίθεται πλήθος μικροβίων, επομένως το υλικό αυτό εξασφαλίζει καλύτερες συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας. 

Τώρα γνωρίζετε την ακριβή χρήση και τις ιδιότητες  πραγμάτων ώστε να τις αξιοποιήσετε στο έπακρο. 

Η χρήση της συγκεκριμένης θηλιάς είναι αρκετά προφανής.Αποτελεί έναν εύκολο τρόπο για να κρεμάσετε το πουκάμισο χωρίς να τσαλακώνεται,ειδικά σε περιπτώσεις όπου δεν υπάρχουν διαθέσιμες κρεμάστρες. 

Η χρήση της είναι για το άνοιγμα του δοχείου αρχικά.Ωστόσο, θα παρατηρήσατε ότι η γλωττίδα έχει επίσης την δυνατότητα περιστροφής.Αφού την γυρίσετε,μπορεί να χρησιμοποιηθεί  για να σταθεροποιήσει το καλαμάκι σας μέσω της τρύπας που διαθέτει.Αυτή είναι η δεύτερη χρησιμότητά της. 

Έχετε την εντύπωση ότι η τρύπα είναι απλά μέρος της σχεδίασης της κλειδαριάς ή του λουκέτου?Στην πραγματικότητα εξυπηρετεί 2 διαφορετικούς σκοπούς.Ο πρώτος λόγος είναι ότι επιτρέπει στο νερό να απομακρύνεται από το εσωτερικό της κλειδαριάς.Ο δεύτερος είναι για να μπορείτε να λαδώσετε τον μηχανισμό της κλειδαριάς για πιο ομαλή λειτουργία. 

Ίσως και να μην είχατε παρατηρήσει την ύπαρξη αυτού του βέλους νωρίτερα.Η χρησιμότητά του είναι για να σας δείξει την μεριά στην οποία βρίσκεται το καπάκι του ντεπόζιτου για την βενζίνη.Η λεπτομέρεια αυτή μπορεί να σας φανεί χρήσιμη όταν χρειαστεί να οδηγήσετε ένα ενοικιαζόμενο ή ένα αμάξι που δεν γνωρίζετε από πριν. 

Αυτή η απάντηση είναι μάλλον προφανής.Η τρύπα χρησιμεύει για να στραγγίξει και να απομακρύνει το νερό από τα ζυμαρικά σας μετά το μαγείρεμα.Έχετε σκεφτεί όμως άλλη χρήση; Η τρύπα αυτή χρησιμεύει και ως μονάδα μέτρησης για την μερίδα ζυμαρικών ανά άτομο πριν το μαγείρεμα ώστε αν χρειαστεί να την διπλασιάσετε μετέπειτα. 

Πολύ πιθανόν να μην έχει πέσει στην αντίληψή σας ότι η άκρη της ταινίας μέτρησης διαθέτει μια τρύπα στην άκρη της.Ο σκοπός της είναι να διευκολύνει την διαδικασία μέτρησης όταν αυτή πραγματοποιείται από ένα μόνο άτομο.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τοποθετήσετε την τρύπα της ταινίας σε μια αιχμηρή άκρη ή ένα καρφί.Έτσι μπορείτε να την ξεδιπλώσετε χωρίς να χρειαστείτε κάποιον να κρατήσει την άλλη άκρη για εσάς. 

Την επόμενη φορά που θα γευτείτε μία καραμέλα Tic Tac ρίξτε μια πιο προσεκτική ματιά στην εσοχή που διαθέτει όπως φαίνεται στην εικόνα.Οι περισσότεροι πιστεύουν ότι βοηθάει στο να μην διαφεύγει ο αέρας από την συσκευασία.Η αλήθεια είναι πως όντως βοηθάει και σε αυτό,αλλά χρησιμεύει και σαν εργαλείο ώστε να παίρνετε μία καραμέλα την φορά.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...