Φωτορεπορτάζ από την Τακτική Γ.Σ. και δηλώσεις του προέδρου της ΕΠΣ Πέλλας

Φωτορεπορτάζ από την Τακτική Γ.Σ. και δηλώσεις του προέδρου της ΕΠΣ Πέλλας

Το απόγευμα της Δευτέρας πραγματοποιήθηκε η Τακτική Γενική Συνέλευση της ΕΠΣ Πέλλας στην αίθουσα εκδηλώσεων της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας στην Έδεσσα.

Παρουσία περίπου 30 ατόμων εγκρίθηκαν ο διοικητικός και οικονομικός υπολογισμός, αλλά και ο προϋπολογισμός για το 2015. Επίσης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν το καταστατικό, ενώ ακούστηκαν προτάσεις για τα παιδικά πρωταθλήματα και τις τιμωρίες διαιτητών, παραγόντων και παικτών.

Στέργιος Αντωνίου: «Μεγαλύτερη προσπάθεια απ’ όλους μας»

Για τη συμμετοχή των σωματείων στην Τακτική Γ.Σ., τις αλλαγές στο καταστατικό και την πρώτη χρονιά της νέας διοίκησης ΕΠΣ Πέλλας μίλησε στον «Λόγο της Πέλλας» ο πρόεδρος της Ένωσης, Στέργιος Αντωνίου.

Για την προσέλευση των σωματείων: «Για την έγκριση του οικονομικού απολογισμού και προϋπολογισμού, θεωρώ ότι ήταν καλή και μεγαλύτερη από τα προηγούμενα χρόνια. Ωστόσο ήταν αδύνατον να προχωρήσουμε σε τροποποίηση καταστατικού που θα γίνει σε επαναληπτική συνέλευση η οποία θα πραγματοποιηθεί σύντομα. Για να έρθουν τα σωματεία θα πρέπει να γίνει μεγαλύτερη προσπάθεια και από εμάς, δηλαδή όλο το Δ.Σ. να καταβάλει μεγάλη προσπάθεια ώστε να γίνουν οι αλλαγές του καταστατικού, να αποκατασταθούν κάποιες αδικίες και να εναρμονιστεί με τις υποχρεωτικές διατάξεις του νέου καταστατικού της ΕΠΟ και του αθλητικού νόμου».

Για τις αλλαγές στο καταστατικό: «Υπάρχουν κάποιες αδικίες που έχουν να κάνουν με την τροποποίηση του προηγούμενου καταστατικού και αφορούν τον αποκλεισμό παραγόντων από το να συμμετέχουν στις εκλογικές διαδικασίες. Εμείς θέλουμε να συμμετέχουν όλοι οι παράγοντες και κατά την κρίση των σωματείων να εκλέγονται. Θεωρώ ότι τα σωματεία θα το δεχτούν και θα το στηρίξουν. Μόνο στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας έχουμε περιορισμένη θητεία, σε όλα τα υπόλοιπα θεσμικά όργανα είναι ανοιχτή».

Για την πρώτη χρονιά θητείας της διοίκησης της ΕΠΣ: «Ήταν μία δόκιμη χρονιά για εμάς, γιατί πολλά από τα μέλη δεν ήταν παλιότερα σε διοίκηση. Θεωρώ ότι τα πήγαμε αρκετά καλά, ακούσαμε σήμερα τις προτάσεις και τα παράπονα των σωματείων. Πιστεύω ότι η επόμενη χρονιά θα είναι καλύτερη γιατί υπάρχει πλέον η εμπειρία και η θέληση για να αναβαθμίσουμε το ποδόσφαιρο της Πέλλας».

DSC_1047 DSC_1036 DSC_1042   DSC_1048 DSC_1051 DSC_1052 DSC_1055 DSC_1058 DSC_1059 DSC_1060 DSC_1062 DSC_1064 DSC_1065 DSC_1067 DSC_1044 DSC_1068 DSC_1070 DSC_1072 DSC_1073 DSC_1075 DSC_1077

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *