Φωτογραφικά στιγμιότυπα από τον αγώνα του Παναργειακού με τη Μεσοποταμία – Οι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης του λαχείου

535a65754adfed9d16d73ed3a8ca5cac_XL
Την ήττα με σκορ 1-0 γνώρισε ο Α.Σ.Παναργειακός στον εντός έδρας αγώνα που έδωσε κόντρα στην Αστρ. Μεσοποταμίας. Το γκολ για την ομάδα της Μεσοποταμίας σημειώθηκε στο 30ο λεπτό του αγώνα.

Η ομάδα του Παναργειακού στάθηκε άτυχη καθώς 2 φορές η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι του τερματοφύλακα της Μεσοποταμίας, σε σουτ των Βρέστα στο 24ο λεπτό και του Βασιλειάδη στο 75ο.
 Ο Α.Σ.Παναργειακός παρατάχθηκε αρχικά με τους Αναγνωστόπουλο κάτω απ’τα δοκάρια, Παπαηλία, Ιωάννου, Ιωαννίδη, Μπεκίρη (κόκκινη κάρτα), Μήλιο Χ. , Βασιλειάδη, Αντωνιάδη, Βρέστα,  Μήλιο Π. και  Τσαμτσάκη. Ως αλλαγές αγωνίστηκαν οι Ευαγγέλου, Λέκκος και Γκαραγκούνης.
panargeiakos mesopotamia
Η κλήρωση του λαχείου
Αναδείχθηκαν τα τυχερά νούμερα της κλήρωσης του λαχείου του Α.Σ.Παναργειακού. Τα ονόματα των τυχερών θα ανακοινωθούν στο site και στο Facebook της ομάδας και εφόσον το επιθυμεί ο κάθε νικητής. Με την επίδειξη του λαχείου στον πρόεδρο της ομάδας κ.Τζημαράκα Μιχάλη πιστοποιείται η επιτυχία. Οι αριθμοί που κερδίζουν από 1 tablet LENOVO είναι:
Νο 278
Νο 86
Νο 1327
Ο αριθμός λαχείου που κερδίζει την 49″ LG LED TV είναι:
Νο 2368

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *