Φυσικό αέριο θα πάρουν πρώτα Καστοριά και Μανιάκοι – Πόσα χιλιόμετρα θα είναι το δίκτυο

tapταπ

Επιβεβαιώνονται παλαιότερα δημοσιεύματα του kastorianiestia.gr σύμφωνα με τα οποία Φυσικό Αέριο θα πάρουν σε πρώτη φάση μόνο η πόλη της Καστοριάς και το Μανιάκι που βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από τον σταθμό αποσυμπίεσης της Ποριάς. Ενώ το Άργος Ορεστικό θα πάρει Φυσικό Αέριο πολύ αργότερα όταν κατασκευαστεί ο αγωγός με κατεύθυνση τα Γρεβενά.

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες η ΔΕΔΑ Α. Ε. δηλαδή η εταιρεία που κατασκευάζει τα δίκτυα διανομής του Φυσικού Αερίου ζήτησε από τον Δήμο Καστοριάς τα χιλιόμετρα του εσωτερικού οδικού δικτύου της Καστοριάς και των Μανιάκων για την εκπόνηση της σχετικής μελέτης. Οι αποστάσεις που έστειλε ήδη ο Δήμος είναι για μεν την πόλη της Καστοριάς 66 χιλιόμετρα και για το Μανιάκι 16 χιλιόμετρα δικτύου.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες δεν αποκλείεται η κατασκευή του δικτύου παροχής Φυσικού Αερίου σε αυτές τις περιοχές να ξεκινήσει εντός του 2018.

kastorianiestia.gr

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *