Φορέστε τουλάχιστον ένα 80s κομμάτι και θα δείχνετε ultra chic

80s000

Η πιο glam δεκαετία είναι ξανά στην μόδα.

Πώς το ξέρουμε; Οι πιο δυναμικές κυρίες της βιομηχανίας το αποδεικνύουν περισσότερο ή λιγότερο σε κάθε τους εμφάνιση και μας αφήνουν με το στόμα ανοιχτό να τις θαυμάζουμε για την τόλμη τους.

Η ελίτ του στιλ φοράει πρώτη όλες τις νέες τάσεις που προκύπτουν και το αποτέλεσμα ροκ και εντυπωσιακό. Ναι, διαβάζετε σωστά, η δεκαετία του ογδόντα είναι πίσω στη μόδα, και θα επηρεάσει έντονα και την δική σας γκαρνταρόμπα.

Εκτός από τις φούστες rara, τις μπάσκες της Madonna και τα κομμένα γάντια, οι βάτες είναι ξανά εδώ και χαρίζουν νέα, σύγχρονη δυναμική σε κάθε λουκ και τραβούν το βλέμμα. Ναι, τα 80s μπορούν να δείχνουν casual και εκτός πασαρέλας Saint Laurent.

Το μήνυμα του street style είναι απολύτως ξεκάθαρο. Φορέστε τουλάχιστον ένα 80s κομμάτι και θα δείχνετε ultra chic και ενημερωμένη, εκτός εάν είστε πραγματικά γενναία και υιοθετήσετε το trend από πάνω ως κάτω.

Οι πιο στιλάτες γυναίκες σας δείχνουν πως να το κάνετε. Οι φωτογραφίες που ακολουθούν μοιάζουν με flashback στα 80s και επιβεβαιώνουν την μεγάλη επιστροφή.

1 Οι έντονοι ώμοι είναι τα νέα statement μανίκια

Εντυπωσιακοί, επιβλητικοί, ανατρεπτικοί και τελικά stylish. Δοκιμάστε να φορέσετε ένα τοπ με όγκο στα μανίκια, ή ένα σακάκι με βάτες.

2 Designer λογότυπα παντού

Παντού όμως. Ζώνες, τσάντες, t-shirts δείχνουν σαφή προτίμηση στα επώνυμα brands και μας κάνουν να τα φοράμε με πάθος.

3 Visor γυαλιά ή αλλιώς γυαλιά μάσκα

Μια τάση για τις πιο τολμηρές. Αν δεν σας αρέσουν τα εμπνευσμένα από το matrix 90s γυαλιά, κάτι μεγαλύτερο όπως τα γυαλιά μάσκα ίσως σας ταιριάζει.

4 Τα κολάν (ιδανικά τα χρωματιστά) φοριούνται και στην έξοδο

Γυαλιστερά με χρώμα ή στην ίδια απόχρωση με τα παπούτσια σου τα κολάν ξεφεύγουν από το μάθημα γιόγκα και σε πάνε ακόμα και στην βραδινή έξοδο.

5 Το Κοστούμι παίρνει ρεπό και βγαίνει από το γραφείο

Το κοστούμι με παντελόνι ήταν ένα από τα αγαπημένα των κοριτσιών που εργάζονταν στη δεκαετία του ’80, αλλά τώρα είναι μια στιλάτη επιλογή για την κάθε μέρα, ειδικά με ζιβάγκο και μεγάλα σκουλαρίκια.

6 Μεγάλα χρυσά σκουλαρίκια

Τα μεγάλα χρυσά σκουλαρίκια, αποτελούσαν ένα βασικό στοιχείο στις εμφανίσεις των γυναικών στα 80s. Tα clip-ons επιστρέφουν στα καταστήματα και στους δρόμους για άλλη μια φορά.

7 Φόρμα εργασίας

Οι ολόσωμες φόρμες είναι slouchy και πέφτουν χαλαρά στο σώμα. Φορέστε τις με ψηλοτάκουνες μπότες και ζώνη για να τονίσετε την μέση σας.

8 Το παντελόνι μέσα από τις μπότες

Ακόμα και το πιο φαρδύ παντελόνι φοριέται τώρα μέσα από τις μπότες και γίνεται ξανά σύγχρονο και ενημερωμένο.

9 Μοβ χρώμα

Το μοβ βάφει το κάθε τι και φοριέται σε total σύνολα. Έχει κάτι από disco lights και μας αρέσει πολύ.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *