Τσιμίκας: Ανακοινώθηκε από την Λίβερπουλ -Οι πρώτες εικόνες στα «κόκκινα»

tsimikas-liverpool_0

Επίσημα παίκτης της Λίβερπουλ είναι πλέον ο Κώστας Τσιμίκας!

Η πρωταθλήτρια Αγγλίας ανακοίνωσε την απόκτησή του 24χρονου αριστερού μπακ που πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και έβαλε την υπογραφή του στο συμβόλαιο με την νέα του ομάδα. Η συμφωνία ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Λίβερπουλ για την μετακίνηση του Τσιμίκα ξεπερνάει τα 16 εκατομμύρια ευρώ.
https://twitter.com/LFC/status/1292883027421519873

Η Λίβερπουλ ενισχύθηκε στην αριστερή της γραμμή και ο Ολυμπιακός αναζητάει πλέον τον αντικαταστάτη του.

Ο Τσιμίκας πραγματοποίησε μία φανταστική σεζόν συμμετέχοντας σε 46 παιχνίδια του Ολυμπιακού σε όλες τις διοργανώσεις, με τις εμφανίσεις του να προσελκύουν το ενδιαφέρον μεγάλων ομάδων της Ευρώπης.
Τσιμίκας: «Είμαι στη μεγαλύτερη ομάδα του κόσμου»

Μετά την υπογραφή στη Λίβερπουλ από τον Ολυμπιακό, ο Κώστας Τσιμίκας δήλωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος. Είμαι υπερήφανος που είμαι εδώ. Για εμένα η Λίβερπουλ είναι η μεγαλύτερη ομάδα στον κόσμο. Είναι τιμή να βρίσκομαι εδώ και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Μου αρέσει πολύ. Μου αρέσει πολύ το πρωτάθλημα εδώ. Το έβλεπα στην τηλεόραση και ήταν πάντα όνειρό μου από μικρό παιδί να έρθω και να παίξω στην Premier League.

Με πολλή δουλειά και συγκέντρωση, κάνοντας αυτό που θέλει ο προπονητής, μπορώ να είμαι στο υψηλότερο επίπεδο. Θέλω να πετύχω τους στόχους μας. Να πάρουμε πάλι το πρωτάθλημα και να κατακτήσουμε το Champions League».

Πηγή: iefimerida.gr

 

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *