«ΤΡΕΧΕΙ» ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ ΤΗΣ ΕΠΟ Θέλει τον Άρη, θέλουν εγγυήσεις

 

Ο Γιώργος Γαλανός θέλει να αναλάβει τον Άρη

Ο επιχειρηματίας Γιώργος Γαλανός, ύστερα από ένα όχι και τόσο επιτυχημένο πέρασμα ως παράγοντας από τον μπασκετικό Ηρακλή (2010-2011), φιλοδοξεί να αναλάβει τα ηνία του ποδοσφαιρικού Αρη στη Γ΄ Εθνική.

 

Ο κ. Γαλανός συναντήθηκε χθες με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Αρη, Χάρη Παπαγεωργίου, στον οποίο διευκρίνισε πως διαθέτει συγκεκριμένο πλάνο και όραμα για την ομάδα, ενώ του τόνισε ότι διαθέτει και την απαραίτητη οικονομική δυνατότητα ώστε να αντεπεξέλθει στις όποιες δυσκολίες. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Γαλανός δεσμεύθηκε να αναλάβει την εξόφληση των συμβολαίων που αυτή τη στιγμή υπάρχουν στον Αρη (το φετινό ρόστερ είναι της τάξης των 500.000 ευρώ περίπου). Επίσης, κατέθεσε έγγραφο με το οποίο προσπάθησε να αποδείξει πως διαθέτει μεγάλη πιστοληπτική ικανότητα.

Ο κ. Παπαγεωργίου και οι συνεργάτες του ζήτησαν κάποιες έξτρα εγγυήσεις, τις οποίες η άλλη πλευρά δεσμεύθηκε να καταθέσει ως την Τετάρτη. Εφόσον δεν εμφανιστεί κάποιος άλλος ενδιαφερόμενος, είναι πιθανό ο κ. Γαλανός (ο οποίος δεσμεύθηκε επίσης να αφήσει τον κ. Καλαϊτζίδη να συνεχίσει το έργο του) να αναλάβει τις τύχες του ποδοσφαιρικού Αρη.

Δήλωσε επίσημα συμμετοχή στη Γ΄ Εθνική

Ο αντιπρόεδρος του ΑΣ Αρης, Ομηρος Φωτιάδης, ανέλαβε τα γραφειοκρατικά θέματα που αφορούν στην εκκαθάριση της ΠΑΕ Αρης, αλλά και στη συμμετοχή των «κιτρίνων» στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Χθες εστάλησαν στην ΕΠΟ με κούριερ η δήλωση συμμετοχής στη Football League 2, όπως και το αποδεικτικό τραπέζης για την κατάθεση του σχετικού παραβόλου συμμετοχής στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα. Ο Αρης θα παίξει στον 1ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής, όπως δήλωσε και ο πρόεδρος της επιτροπής της συγκεκριμένης κατηγορίας.

Αποφασίζει για διοίκηση το ειρηνοδικείο

Το Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης θα εξετάσει σήμερα τις αιτήσεις που κατέθεσαν για ορισμό νέων διοικήσεων τόσο ο Ερασιτέχνης Αρης (με την ΚΜΑ) όσο και αυτή που κατέθεσαν χθες οι κ. Σκόρδας και Ματθαίου, οι οποίοι θέλουν να κρατήσουν την ομάδα στη Β΄ Εθνική.

«Τρέχει» για τον φάκελο της ΕΠΟ

Ενας αγώνας δρόμου βρίσκεται σε εξέλιξη τις τελευταίες ημέρες στον Αρη ώστε να προλάβει τις απαραίτητες χρονικές προθεσμίες και να μην έχει πρόβλημα η συμμετοχή του στη Γ΄ Εθνική. «Ξεκίνησε η διαδικασία συγκέντρωσης δικαιολογητικών για τον φάκελο που πρέπει να καταθέσουμε στην ΕΠΟ. Είναι πολλά τα έγγραφα που πρέπει να συγκεντρωθούν, όμως μέχρι την Παρασκευή που είναι και η συνεδρίαση της Ελληνικής Ομοσπονδίας πιστεύω πως θα είμαστε έτοιμοι» δήλωσε στο «Goal» ο εκ των νομικών του Αρη, Σπύρος Χριστοφορίδης.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *