Τρελό… σνομπάρισμα μπροστά στην κάμερα

Capture

Είναι… Θεά κι ως τέτοια μπορεί ακόμα και να σνομπάρει νεότερες συναδέλφους της -κι όχι, δεν θα την παρεξηγήσουμε. Η Τζέσικα Λανγκ πρωταγωνίστησε σε ένα περιστατικό που κάνει σήμερα τον γύρο διεθνών media, όπως καταγράφηκε από τηλεοπτικές κάμερες.

Το συμβάν έγινε στην επίσημη πρεμιέρα του νέου κύκλου τουAmerican Horror Story: Freakshow. H πρωταγωνίστρια του τηλεοπτικού Glee, Λία Μισέλ, ήταν καλεσμένη στην επίσημη πρεμιέρα -φημολογείται μάλιστα ότι θα τη δούμε σε γκεστ κατά τη διάρκεια της σειράς. Την ώρα, λοιπόν, που πόζαρε στους φωτογράφους στις κλασικές πόζες πάνω στο κόκκινο χαλί, η Τζέσικα Λανγκ περνά από μπροστά της. Η νεαρή ηθοποιός κάνει φανερά κίνηση να τη χαιρετήσει -ακούγεται κι ένα hi, το οποίο καταπίνει στη συνέχεια- όμως η Λανγκ περνά χωρίς να της ρίξει δεύτερη ματιά!

Τη σνόμπαρε, δεν την είδε, απλώς βαριόταν, ποιος ξέρει; Η κίνηση δεν ήταν και τόσο ευγενής, όμως δεδομένου ότι μιλάμε για μια γυναίκα και μια ηθοποιό με το εκτόπισμα της -θεάς- Τζέσικα Λανγκ, δεν πειράζει, τη συγχωρούμε.

American Horror Story: Ξεκινά απόψε ο νέος κύκλος

Οσο για το American Horror Story, το πολυπληθές κοινό του αδημονεί για τη μεγάλη επιστροφή με το σόου «τεράτων» γύρω από το οποίο θα κινηθεί ο τέταρτος κύκλος του. Ενας κύκλος που υπόσχεται ότι θα είναι ο τρομακτικότερος όλων των προηγούμενων -κάτι που πιστοποιείται από τις φωτογραφίες και τα τρέιλερ που έχουν κυκλοφορήσει.

 

Η σημερινή πρεμιέρα περιλαμβάνει ένα 90λεπτο διευρυμένο επεισόδιο, στο οποίο θα βρούμε ξανά πρωταγωνιστές προηγούμενων κύκλων (τους κλασικούς Τζέσικα Λανγκ, Σάρα Πόλσον, Εβαν Πίτερς) συν τις περσινές γκεστ που έγιναν μόνιμες (Κάθι Μπέιτς και Αντζελα Μπάσετ), φυσικά σε νέους ρόλους. Η ιστορία εξελίσσεται γύρω στο 1950 στη Φλόριντα, σε ένα από τα τελευταία σόου «τεράτων» της εποχής, το οποίο απειλείται από την άφιξη ενός κλόουν δολοφόνου…

 [youtube https://www.youtube.com/watch?v=4nYy36dsToM]

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...