Το internet του αύριο…σήμερα: Οι οπτικές ίνες αλλάζουν τα δεδομένα πιο γρήγορα από ποτέ!

wind-fiber-708

Στο ίδιο έργο θεατές και πάλι. Και μην μου πείτε ότι δεν έχετε ζήσει αυτό το σκηνικό τουλάχιστον μία φορά στη ζωή σας (όσοι είστε γονείς, φυσικά).

Σάββατο απόγευμα και η οικογένεια είναι μαζεμένη στο σπίτι. Ο γιος θέλει να παίξει στο τάμπλετ του, η κόρη, την ίδια ώρα, συνομιλεί με τους φίλους της στα social media προκειμένου να κανονίσουν τι θα κάνουν το βράδυ, ο σύζυγος έχει λίγη ακόμη δουλειά να τελειώσει στον υπολογιστή του κι εσύ θέλεις να απολαύσεις την αγαπημένη σου ταινία, στην καλύτερη ποιότητα, χωρίς διαφημίσεις και διαλείμματα.

Το ίντερνετ όμως δεν είναι σύμμαχός σας. Ο σύζυγος φωνάζει γιατί δεν μπορεί να κατεβάσει τα αρχεία που χρειάζεται για την δουλειά του, ο γιος πως χάνει στο «πεδίο της μάχης» στο διαδικτυακό παιχνίδι γιατί «κολλάει» κι εσύ αδυνατείς να δεις την ταινία σε video streaming.

Το έχετε ζήσει; Εμείς πολλές φορές. Και πρέπει επιτέλους να βρούμε λύση. Ουσιαστικά, πρέπει να βρούμε έναν πάροχο που να μας προσφέρει μεγαλύτερες ταχύτητες για να μπορεί να σερφάρει όλη η οικογένεια.

Αυτό το πρόβλημα έρχεται να λύσει η WIND με το WIND Fiber. Και δεν μιλάμε για απλές ταχύτητες, αλλά για ταχύτητες αστραπή, που φτάνουν τα 100 και 200 Mbps!

Ήδη σε πολλές περιοχές στην Αττική αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα, οι κάτοικοι έχουν την ευκαιρία να ζουν την εμπειρία αυτή των υπέρ-υψηλών ταχυτήτων WIND Fiber. Από σήμερα και στην Καλλιθέα, και στην Νίκαια και στον Κορυδαλλό 65.000 νέες γραμμές είναι διαθέσιμες να προσφέρουν στον χρήστη μοναδικές εμπειρίες πλοήγησης.

Τι σημαίνει όμως αυτό; Θα μπορώ να σερφάρω στο διαδίκτυο και ταυτόχρονα ο γιος μου να παίζει ανενόχλητος το on-line παιχνίδι του, χωρίς να κολλάει; Φυσικά! Και όχι μόνο!

Πραγματικά, η εμπειρία του WIND Fiber δεν μπορεί να συγκριθεί με καμία άλλη. Μπορείς ταυτόχρονα να σερφάρεις, να κάνεις download, να παίζεις στο διαδίκτυο, να κατεβάζεις ταινίες ή να τις παρακολουθείς, να εργάζεσαι μέσω ίντερνετ, να κάνεις live streaming και όλα αυτά σε HD.

Ακούγεται απίστευτο; Μπορεί, αλλά όσοι το έχουν δοκιμάσει, δεν το αλλάζουν με τίποτα! Βρήκαν τη λύση και (μεταξύ μας) τη σωτηρία τους (όσον αφορά στη γκρίνια των παιδιών).

Εκτός όμως από τη λύση στους ομηρικούς καβγάδες σε κάθε νοικοκυριό, τα δίκτυα νέας γενιάς – και συγκεκριμένα το WIND Fiber – θα επηρεάσουν σημαντικά κάθε τομέα της κοινωνίας και της επιχειρηματικής δραστηριότητας.

Σίγουρα, θα έχετε ακούσει για το «σπίτι του μέλλοντος», τις «έξυπνες» πόλεις αλλά και τις «τηλε-υπηρεσίες», όπως για παράδειγμα την τηλεϊατρική. Οι νέες ταχύτητες, θα αλλάξουν την ζωή μας προς το καλύτερο.

Ένα νέο, σπουδαίο μέλλον ανοίγεται μπροστά μας κι αυτό χάρη στο WIND Fiber. Ήρθε η ώρα να το απολαύσουμε!

Πηγή: iefimerida.gr

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...