Το Bollywood έρχεται… Καστοριά – Γυρίσματα στη λίμνη

Bollywood-OK

Η λίμνη Ορεστιάδα επικράτησε αυτής των Ιωαννίνων

Συµφωνία για γυρίσµατα ταινίας στη λίµνη Ορεστιάδα, στο πλαίσιο της ευρύτερης προσπάθειας σύσφιγξης των διµερών εµπορικών σχέσεων

Mπορεί οι χώρες της Ευρωζώνης, οι ΗΠΑ, η Ρωσία και η Κίνα να αποτελούν τους βασικούς στόχους της Ελλάδας ως προορισµοί των εγχώριων προϊόντων και υπηρεσιών, αλλά και ως πηγές προσέλκυσης επενδύσεων και… τουριστών, ωστόσο πρόσφατα στο «κάδρο» της ελληνικής κυβέρνησης µπήκε η Ινδία!

Μία από τις τελευταίες πρωτοβουλίες την οποία ανέλαβε ο οργανισµός Enterprise Greece αφορά σε συµφωνία µε αντιπροσωπεία Ινδών για το γύρισµα ταινίας Bollywood στην Ελλάδα και πιο συγκεκριµένα στη λίµνη της Καστοριάς (λίµνη Ορεστιάδα), η οποία φαίνεται ότι επικράτησε αυτής των… Ιωαννίνων.

Σύµφωνα µε τον εκτελεστικό πρόεδρο του Οργανισµού Γρηγόρη Στεργιούλη, η εξέλιξη αυτή ενδέχεται να έχει ευεργετικά αποτελέσµατα -στον τουρισµό σε πρώτη φάση-, καθώς ο σηµαντικός αριθµός Ινδών τουριστών σε Βουδαπέστη και Πράγα συνδέεται µε το γύρισµα αντίστοιχων ταινιών σε αυτές τις πόλεις.

Διαβάστε αναλυτικά όλο το άρθρο του Μάκη Αποστόλου στο ethnos.gr

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *