Το φόρεμα που θα δούμε σε κάθε πάρτι του χειμώνα -Σούπερ μίνι και εντυπωσιακό

puff000

Λατρεύουμε τα φορέματα.

Όταν, λοιπόν, τα Zara είδαν το καφέ, ντραπέ φόρεμα με τις σούρες και τα μανίκια με έντονους ώμους να ξεπουλάει και να εξαφανίζεται από τα ράφια στην αρχή της σεζόν, σήμανε μια νέα εποχή για το ντύσιμο στα πάρτι.

Τα μίντι έχουν κυριαρχήσει τις τελευταίες σεζόν όμως η λατρεία για τα σούπερ μίνι ήταν εκεί.

Η επιρροή της δεκαετίας του ’80 ξεκίνησε πριν από ένα χρόνο περίπου, με πολλούς να την απορρίπτουν ως μία τάση μόνο για την πασαρέλα. Ωστόσο αν ρίξετε μία καλύτερη ματιά σε βιτρίνες και καταστήματα είναι βέβαιο ότι θα ανακαλύψετε στοιχεία της εποχής που διαπράχτηκαν μεγάλα «εγκλήματα» της μόδας.

Οι σχεδιαστές και τα fashion brands επανέφεραν τα πιο iconic λουκ της δεκαετίας -με leopard prints, έντονους ώμους, statement κοσμήματα κοστουμιών, βελούδο, λαμέ και πολλά ακόμα.

Ωστόσο η απόλυτη glam τάση παίρνει ζωή την νύχτα και τα φορέματα σαν αυτό του Zara να κυριαρχούν. Τα puff sleeve φορέματα, αβυσσαλέα μίνι με φουσκωτά αμανίκια και σούρες είναι το ιδανικό κομμάτι για πάρτι.

Αυτά τα φορέματα προορίζονται να φορεθούν με γυμνά πόδια (ή με 10-denier καλσόν), σκουλαρίκια πολυελαίους, killer ψηλοτάκουνα και κόκκινο κραγιόν.

Ετοιμάστε το φλας στην κάμερα του κινητού σας, γιατί αυτά τα φορέματα αξίζουν μία selfie πριν από την βραδινή σας έξοδο. Δείτε πως τα φορούν τα κορίτσια της μόδας και αποκτήστε τα πιο glamorous.

\

Zara

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *