Το τελευταίο αντίο είπαν σήμερα φίλοι και συγγενείς στον πρώην πρόεδρο της Βουλής Φίλιππο Πετσάλνικο

πετσαλν

Το τελευταίο αντίο είπαν σήμερα φίλοι και συγγενείς στον πρώην πρόεδρο της Βουλής Φίλιππο Πετσάλνικο που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 70 ετών.

Μετά από πρόταση του Προέδρου της Βουλής, Κώστα Τασούλα και απόφαση των υπουργών Οικονομικών, Χρήστου Σταϊκούρα και Εσωτερικών, Τάκη Θεοδωρικάκου, η κηδεία του Φίλιππου Πετσάλνικου, τελέστηκε δημοσία δαπάνη.

5059891

Η οικογένεια του Φίλιππου Πετσάλνικου, με αφορμή και τα μέτρα που λαμβάνονται για την αποτροπή της εξάπλωσης του κορωνοϊού απηύθυνε έκκληση να αποφευχθεί η μαζική παρουσία των φίλων του εκλιπόντος σήμερα στην Αίθουσα Τελετών του Α’ Κοιμητηρίου Αθηνών. Να σημειωθεί πως σήμερα η σημαία της Βουλής θα κυματίζει μεσίστια προς τιμή του πρώην προέδρου της Βουλής.

5059896

Ο πρώην πρόεδρος της Βουλής και υπουργός σε κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ, Φίλιππος Πετσάλνικος απεβίωσε την Παρασκευή μετά από από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *