Το στιλ φορέματος που θα κάνει θραύση φέτος το καλοκαίρι

ruedodier

Το λευκό φόρεμα είναι αναμφισβήτητα το πρωταγωνιστικό κομμάτι της καλοκαιρινής μόδας.

Πιο «αγνό» και δροσερό δίνει στην εμφάνιση μια ασυναγώνιστη φρεσκάδα και κομψότητα.

Αν και θεωρείται πιο πρωινό, φοριέται με την ίδια άνεση και το βράδυ, αρκεί να επιλέξετε το κατάλληλο σχέδιο και τα σωστά αξεσουάρ –ένα ζευγάρι μαύρα mules, για παράδειγμα, θα το απογειώσουν.

Το ύφασμα παίζει κορυφαίο ρόλο στην επιλογή σας -προτιμήστε ανθεκτική ποπλίνα, βαμβάκι ή λινό αλλά και σατέν και μουσελίνα για formal περιστάσεις.

Φέτος, τα μίνι αέρινα φορέματα με ρομαντικό χαρακτήρα φοριούνται από τις πιο updated fashionistas, αλλά και τα σατέν slip dresses των 90s επιστρέφουν δυναμικά για ένα sexy revival.

Στα πιο κλασικά, τα crochet φορέματα με 70s αναφορές, τα καφτάνια αλλά και τα all time classic shirt dresses που φοριούνται στο γραφείο, στις εξόδους αλλά και σε επίσημες περιστάσεις, είναι πάντα in.

Δείτε παρακάτω πώς φορούν τα λευκά φορέματα οι πιο updated γυναίκες της μόδας και επιλέξτε εκείνο που ταιριάζει στο στιλ σας.

bovary.gr

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *