Το νέο στυλ στα σκουλαρίκια

Το νέο στυλ στα σκουλαρίκιαΑπό την Keira Knightley μέχρι την Cara Delevigne το νέο στυλ στα σκουλαρίκια, είναι με διαφορά πρώτο στη λίστα των προτιμήσεων τους. Μιλάμε για τα statement ear-cuff. Προσδίδει την απαιτούμενη ένταση σε υπέρκομψες επιλογές, casual look, ελαφρώς punk και εμφανώς edgy.

Δείτε πως φορέθηκε από celebrities και σε editorial μόδας, υπό τις κατευθυντήριες γραμμές των ιδικών και ανάλογα προσαρμόστε και εσείς στα δεδομένα σας.

Το νέο στυλ στα σκουλαρίκια

Η Cara στο εξώφυλλο της Vogue του Ιουλίου, φορά ένα ογκώδες statement σκουλαρίκι.

Το νέο στυλ στα σκουλαρίκια

Η Keira επέλεξε ένα Repossi ear-cuff σε μια red carpet εμφάνιση της.

Το νέο στυλ στα σκουλαρίκια

Τους τελευταίους μήνες η Jennifer Lawrence σε κάθε επίσημη εμφάνιση της επιλέγει σταθερά το συγκεκριμένο στυλ σκουλαρικιού.

Το νέο στυλ στα σκουλαρίκια

Στο στυλ τους όπως φαίνεται ούτε η Rihanna μπόρεσε να αντισταθεί.

Το νέο στυλ στα σκουλαρίκια

Η Emma Watson επέλεξε την πλέον φινετσάτη εκδοχή τους. Ιδανική επιλογή για τις λιγότερο τολμηρές και περισσότερο σοφιστικέ που θα ήθελαν να τολμήσουν το trend.

Η ουσία βρίσκεται στο εξής: μπορείτε να φορέσετε το νέο στυλ στα σκουλαρίκια με πολλούς τρόπους και να παραμείνετε κομψές παρόλα αυτά. Αν θέλετε την κομψή εκδοχή τους προτιμήστε εκείνα που πιάνουν χαμηλά στο αυτί. Αντίθετα, όσες επιδιώκουν το εναλλακτικά ακραίο, χωρίς ωστόσο να χάνονται οι ισορροπίες ας επιλέξουν εκείνα που κουμπώνουν ψηλά στο αυτί.

Το νέο στυλ στα σκουλαρίκια

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *