Το κόλπο για τυλίξετε τα δώρα σας μεμιάς -Τόσα χρόνια το κάναμε λάθος [βίντεο]

xristougenniatika-dora

Έχει έρθει αυτή η στιγμή της χρονιάς, τα Χριστούγεννα δηλαδή, που όλοι ψάχνουν να αγοράσουν το τέλειο δώρο για τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Μπορεί η εύρεση του κατάλληλου δώρου για τους δικούς μας ανθρώπους να είναι εύκολη δουλειά, ωστόσο αυτό που είναι δύσκολο, είναι το τύλιγμα του δώρου. Πολλοί είναι αυτοί που θεωρούν ταλαιπωρία αυτή τη διαδικασία. Μία δε θα φτάνει το χαρτί, μία θα περισσεύει… Πάντα κάτι γίνεται και δεν τα καταφέρνουμε.

Κι αφού έχουμε δει τα τιπς για το πώς να εξοικονομήσουμε χρήματα αγοράζοντας δώρα, πάμε να δούμε το μυστικό για το εύκολο τύλιγμά τους.

Πώς μπορείτε να τυλίξετε το δώρο σας εύκολα και γρήγορα;

Θα σκεφτείτε γιατί να το κάνετε εσείς και να μην σας το τυλίξουν στο μαγαζί από όπου και θα το αγοράσετε. Η απάντηση είναι ότι δεν είναι απαραίτητο το δώρο σας να είναι από κάποιο μαγαζί, αλλά μπορεί να το έχετε φτιάξει εσείς οι ίδιοι, ή υπάρχει και η περίπτωση να μη σας αρέσει ιδιαίτερα το χαρτί περιτυλίγματος, με το οποίο η πωλήτρια τύλιξε το δώρο σας και να θέλετε να το αλλάξετε.

Οπότε σαν πρώτο βήμα, διαλέξτε το χαρτί που σας αρέσει και ακολουθήστε αυτό το ένα και μοναδικό, απλούστατο βήμα για ένα γρήγορο και εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Πρόκειται για μία κίνηση που μπορούν να κάνουν όλοι. Ποια είναι αυτή; Να τοποθετήσετε το δώρο, διαγώνια στο χαρτί περιτυλίγματος.
https://twitter.com/i/status/1206536060790038530
Το βιντεάκι με αυτή τη συμβουλή ανέβηκε στο Twitter από το βρετανικό βιβλιοπωλείο Waterstones και μέσα σε μία μέρα έχει συγκεντρώσει πάνω από 3 εκατομμύρια προβολές, αφήνοντας με το στόμα ανοιχτό του χρήστες του μέσου κοινωνικής δικτύωσης.

Έτσι, σε λιγότερο από 1’ θα έχετε καταφέρει να τυλίξετε το δώρο σας, ενώ θα φαίνεται ότι έχετε αφιερώσει πολύ περισσότερο χρόνο. Φυσικά, στη συνέχεια μπορείτε να το διακοσμήσετε με διάφορες χρωματιστές κορδέλες, αυτοκόλλητα, ή ό,τι άλλο εσείς επιθυμείτε. Υπάρχουν εξάλλου διάφορες ιδέες για το τύλιγμα των γιορτινών δώρων, αν θέλετε να εντυπωσιάσετε τους παραλήπτες τους.
Πηγή: iefimerida.gr

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *