Το αδιαχώρητο στην Κεντρική Πλατεία Μανιάκων – «Άναψαν» το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο

666666666666

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα για τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δένδρου στους Μανιάκους – παρά τα …παρατράγουδα των προηγούμενων ημερών.

Πλήθος κόσμου και – κυρίως – μικρά παιδιά έδωσαν το «παρών» προκειμένου να παρακολουθήσουν τις εκδηλώσεις που συνοδεύθηκαν από χορευτικά, χορωδίες και κάλαντα (ακόμη και στη νοηματική), αλλά, βασικά, να δουν τον Άγιο Βασίλη, και να παραλάβουν τα δωράκια του.

Και οι μεγάλοι, όμως, είχαν την ευκαιρία να …απολαύσουν τα δικά τους «δωράκια», που δεν ήταν άλλα από το κρασί και τις νόστιμες τσιγαρίδες.

Την τελετή που διοργάνωσε ο δήμος Καστοριάς – Αντιδημαρχία “Παραδοσιακών Πολιτιστικών Εκδηλώσεων” και το Τοπικό Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Μανιάκων, παρακολούθησαν – μεταξύ άλλων – μέλη του δημοτικού συμβουλίου, χωρισμένοι, ωστόσο, κατά …ομάδες (νυν και πρώην).

Η εκδήλωση, τέλος, πραγματοποιήθηκε με τη συνδρομή των συλλόγων: Σύλλογος γονέων & κηδεμόνων Γυμνασίου, Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων 1ου δημοτικού – 1ου & 2ου Νηπιαγωγείου, Σύλλογος γονέων & κηδεμόνων Παιδικού Σταθμού, Κέντρο Ημέρας Αυτισμού Ν. Καστοριάς, Επιμορφωτικός Σύλλογος Ζουζουλιωτών, Πολιτιστικός Σύλλογος Νέας Λεύκης, Πολιτιστικός Σύλλογος Πευκοφύτου, Πολιτιστικός Σύλλογος Κυψέλης, Αθλητικός Σύλλογος Γραμμοχωρίων.

anama dentro maniakoi 4 12 2016

anama dentro maniakoi 4 12 2016 2

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *