Τον Μητροπολίτη Καστορίας επισκέφτηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Γουνοποιών

Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Καστορίας κ. Σεραφείμ επισκέφτηκε ο νέος Πρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Γουνοποιών κ. Θωμάς Λαγγιώτης,

 

συνοδευόμενος από τον κ. Κωνσταντίνο Μπούρτζο, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, και τον κ. Νικόλαο Παναγιώτου, Καθηγητή Πανεπιστημίου και Επιστημονικό Σύμβουλο.
Ο κ. Λαγγιώτης μετέφερε στον Σεβασμιώτατο τα προβλήματα του κλάδου της Γουνοποιΐας αλλά και τις προτάσεις που δίνουν ως νέο Διοικητικό Συμβούλιο, για την καλύτερη από κοινού αντιμετώπιση όλων των θεμάτων και τη συνεργασία όλων των τοπικών φορέων.

 

Επίσης, κατέθεσε τη βούληση του Συνδέσμου να σταθεί αρωγός στο φιλανθρωπικό έργο της Ιεράς Μητροπόλεως, για το μέγεθος του οποίου εξέφρασε ευχαριστίες, θαυμασμό και συγκίνηση.
Ο Σεβασμιώτατος συνεχάρη τον νέο Πρόεδρο του ΣΕΓ για την ανάληψη των καθηκόντων του και τον ευχαρίστησε για την επίσκεψη αυτή, ενώ συζήτησε μαζί του θέματα που άπτονται της συνεργασίας της τοπικής Εκκλησίας με τους φορείς της Γούνας.
Τέλος, ο Μητροπολίτης κ. Σεραφείμ ευχήθηκε να έχουν υγεία, δύναμη και ζήλο να προσφέρουν στον κλάδο και στην τοπική μας κοινωνία και τους δώρισε ως ευλογία από έναν φάκελο με εικόνες του πολιούχου μας Αγίου Μηνά.

 

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *