Τον θέλει ο Σαββίδης και το δείχνει!

Η πληροφορία θα κυκλοφορήσει ευρέως σήμερα και είναι πραγματικά εντυπωσιακός ο τρόπος με τον οποίο επιχειρεί να δελεάσει τον Μπίμπρας Νάτχο ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης.

Το βράδυ του Σαββάτου, μετά τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό και όταν η διοίκηση δεξιώθηκε τους παίκτες στον 4ο όροφο του κεντρικού κτιρίου της Τούμπας, ο Μπίμπρας Νάτχο συζήτησε για λίγα λεπτά με τον Σαββίδη.

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, του είπε πως θέλει να τον κρατήσει στην Τούμπα για πολλά ακόμη χρόνια. Αυτό που διέρρευσε ως πληροφορία, την οποία αναφέρει σήμερα η εφημερίδα Σπορ του Βορρά, είναι πως ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ δίνει 1,6 εκ. ευρώ στον Νάτχο για κάθε χρόνο συμβολαίου.

Το ποσό, ξεφεύγει από τα δεδομένα που γνωρίζουμε, τουλάχιστον στην Θεσσαλονίκη και στον ΠΑΟΚ που δεν παίζει στο Τσάμπιονς Λίγκ και δεν έχει πολλαπλά έσοδα από την Ευρώπη όπως για παράδειγμα ο Ολυμπιακός. Έχει όμως μεγαλομέτοχο που θέλει να κρατήσει το καλό «προϊόν». Για αυτό κάνει κίνηση στον Νάτχο. Ο Ισραηλινός απέφυγε να απαντήσει, υποσχέθηκε όμως πως μετά τα φιλικά παιχνίδια του Ισραήλ στο Μεξικό, θα συζητήσει αναλυτικά για το μέλλον του.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *