Τι τρέχει με την ανανέωση του Διαμαντίδη;

diamantidisdimitris

Ο Μήτσος δεν έχει υπογράψει ακόμα το νέο του συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό…

Κομβική είναι η σεζόν που έρχεται για τον Παναθηναϊκό, καθώς μετά από χρόνια έχασε τα ηνία εντός συνόρων και καλείται τώρα να φτιάξει μία ομάδα από την αρχή, για να επιστρέψει στην κορυφή στην Ελλάδα και να γίνει πολύ πιο ανταγωνιστικός στην Ευρώπη.

Οι “πράσινοι” έχουν συμφωνήσει ήδη με τον νέο προπονητή και ο Τζόρτζεβιτς με τη σειρά του έχει αρχίσει τον σχεδιασμό ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου…

Έναν σχεδιασμό που, δίχως άλλο, έχει στο κεντρικό του πλάνο τον Δημήτρη Διαμαντίδη!

Έναν παίκτη – θρύλο για τον Παναθηναϊκό, που με την εμπειρία αλλά και τις αγωνιστικές του ικανότητες θα βοηθήσει τον Παναθηναϊκό να επιστρέψει εκεί που αξίζει: στην κορυφή!

Κι εδώ αξίζει να βάλουμε ένα τέλος σε διάφορα μισόλογα που ακούμε το τελευταίο διάστημα για το μέλλον του Διαμαντίδη, καθώς δεν έχει ανανεώσει ακόμα το συμβόλαιό του.

Τυπική διαδικασία είναι η ανανέωση, λέει ο Σκύλος, καθώς ο Μήτσος δεν διανοείται να μην βοηθήσει μία ακόμα σεζόν, μεταβατική για την επιστροφή στις επιτυχίες, τον Παναθηναϊκό!

Η ανανέωση, λοιπόν, είναι δεδομένη και ο Διαμαντίδης θα ηγηθεί της προσπάθειας για επιστροφή στην κορυφή, μαζί με τον Σάσα Τζόρτζεβιτς και όλους τους υπόλοιπους παίκτες.

Ο Διαμαντίδης συνεχίζει κανονικά, παρά τους ψιθύρους που ακούγονται δεξιά και αριστερά το τελευταίο διάστημα…

 

sportdog.gr

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *