Τι να στείλεις σε μια κοπέλα που σου αρέσει!

n-TEEN-SMARTPHONE-628x314

Η τεχνολογία έχει επηρεάσει κατά πολύ τη ζωή μας και ειδικά τις σχέσεις μας. Πλέον, τα μηνύματα στο κινητό ή στα social media, δίνουν την ευκαιρία σε όλους να ξεπεράσουν την αμηχανία τους μιλώντας με το πρόσωπο που τους ενδιαφέρει, χωρίς να είναι απαραίτητο να έρθουν πρόσωπο με πρόσωπο για να το κάνουν. Τι μπορείς να στείλεις όμως σε μια κοπέλα;

Το τι θα της στείλεις έχει να κάνει με το πόσο καλά την γνωρίζεις, πόσες φορές έχετε βγει και τι σου έχει δώσει να καταλάβεις για τα αισθήματα της για σένα, αλλά φυσικά και το αν θέλεις να το παίξεις δύσκολος ή όχι.

 

Τι μηνύματα να στείλεις σε μια κοπέλα μόλις πάρεις τον αριθμό της!

 

Κάν’την να σου απαντήσει

kopela minumata

Το βασικό που θα πρέπει να καταφέρεις είναι να την κάνεις να σου απαντήσει στα μηνύματα σου, πέρα από το πρώτο το οποίο σίγουρα θα το κάνει έστω και για τους τύπους.

Για να το καταφέρεις αυτό, θα πρέπει να εκπέμπεις θετικότητα, να έχεις χιούμορ και γενικά να είσαι διασκεδαστικός. Αυτό μπορείς να το πετύχεις χρησιμοποιώντας τα emoticons. Βάζοντας το χαμόγελο  ? στο τέλος του κειμένου σου, θα έχει το ίδιο αποτέλεσμα με το να της χαμογελάς από κοντά.

Με το να την φλερτάρεις με μηνύματα μπορεί να την ενθουσιάσεις, απλά φρόντισε να κρατήσεις τις ερωτήσεις που θέλεις να της κάνεις για να την γνωρίσεις καλύτερα, για το πρώτο ραντεβού. Θα πρέπει να έχεις και εκεί κάτι να πεις.

Μετά το πρώτο ραντεβού

proto rantevou simvoules

Αφού καταφέρεις να κλείσεις το πρώτο ραντεβού, δεν θα πρέπει να πάρεις πολύ θάρρος και να φροντίσεις να της δείξεις ότι είσαι ένας gentleman. Αν δεν την γυρίσεις στο σπίτι της, μπορείς να στείλεις για να την ρωτήσεις για το πως έφτασε στο σπίτι. Επίσης, θα πρέπει να της πεις το πόσο καλά πέρασες μαζί της και φυσικά ότι θα ήθελες να την ξανά δεις.

Δεν έχεις μόνο εσύ άγχος για το αν όλα πήγαν καλά και εκείνη θα είναι το ίδιο νευρική, οπότε θα την χαροποιήσει πολύ να μάθει ότι κι εσύ πέρασες εξίσου καλά. Μην αφήσεις όμως να περάσουν πάνω από δύο ημέρες για να της ξανά προτείνεις να βγείτε, αλλιώς θα νομίζει ότι έχασες το ενδιαφέρον σου και θα αρχίσει να το χάνει κι εκείνη.

«Άναψε» την

gunaika minimata flirt

Μετά το πρώτο σας ραντεβού και αφού δεις ότι ανταποκρίνεται και είναι η κατάλληλη στιγμή, μπορείς να κάνεις τα μηνύματα σου λίγο πιο ιδιαίτερα. Για αρχή μπορείς απλά να πετάς υπονοούμενα σε αθώες συζητήσεις, του τύπου να της λες «ας το κάνουμε» και μετά να βάζεις το emoticon με το ματάκι ? .

Αν όμως δεις ότι δεν αντιδρά καθόλου σημαίνει ότι μάλλον δεν είναι έτοιμη για το επόμενο βήμα. Αν απαντάει όμως και εκείνη στο ανάλογο ύφος μπορείς να το προχωρήσεις, δίνοντας λεπτομέρειες για το πως αισθάνεσαι ή για το τι θα ήθελες να της κάνεις. Πάντα όμως όσο πιο κομψά και μαζεμένα γίνεται.

Αν δεν το έχει ξανά κάνει θα δυσκολευτεί να ανοιχτεί, οπότε μην της το κάνεις και εσύ πιο δύσκολο.

Βγες από το friend zone

friend zone sumvoules antres

Αν πάλι δεν θέλεις να προχωρήσεις έτσι και την γνωρίζεις από πολύ πιο πριν, είτε ήταν στην παρέα σου είτε δουλεύετε μαζί, φρόντισε απλά να βγεις από το friend zone  Ξεκίνα τα πειράγματα για να δημιουργήσεις έλξη μεταξύ σας. Επιπλέον, μπορείς να κάνεις αστεία για τον εαυτό σου για να την κάνεις να νιώσει άνετα.

Να θυμάσαι όμως, πως στις γυναίκες αρέσει η πρόκληση και οι άντρες που δεν είναι πάντα διαθέσιμοι. Μπορείς απλά να καθυστερήσεις να της απαντήσεις, επειδή δήθεν ήσουν έξω και δεν το είδες, απλά μην το παρακάνεις.

Κάνε ερωτήσεις

antras minimata gunaika

Οι γυναίκες λατρεύουν τους άντρες που τις ακούν, επειδή πολύ απλά τους αρέσουν να μιλούν για τον εαυτό τους. Αντί να στείλεις απλά ένα τι λέει, κάν’το λίγο πιο προσωπικό και ταυτόχρονα διασκεδαστικό, ρωτώντας την πόσα προβλήματα είχε σήμερα.

Όταν έρθει η ώρα να της ξανά ζητήσεις να βγείτε μην της πεις απλά ένα «τι θα έλεγες να βγούμε το Σάββατο» είναι προτιμότερο να της πεις «Πώς θα σου φαινόταν ένα καταπληκτικό ταϊλανδέζικο εστιατόριο στην παραλία, που έχει και υπέροχα cocktails, για αυτό το Σάββατο;». Έτσι θα της δείξεις ότι το έχεις ψάξει και ενδιαφέρεσαι να περάσει καλά!

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *