Τι καιρό θα κάνει την Πρωτομαγιά – Αναλυτική πρόγνωση εως και την Κυριακή

Με άστατο καιρό θα αποχαιρετίσουμε τον Απρίλιο
– Με τι συνθήκες θα ταξιδέψουν οι εκδρομείς της Πρωτομαγιάς

Ο άστατος ανοιξιάτικος καιρός με τις μεσημεριανές κυριώς μπόρες θα συνεχιστεί λίγο πολύ μέχρι το τέλος της εβδομάδας αλλά όσο περνάνε οι μέρες θα γίνεται ηπιότερος.

Η πρόγνωση για σήμερα Τρίτη

Περιμένουμε το μεσημέρι και το απόγευμα βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές που θα συνοδεύονται ενδεχομένως και από χαλαζοπτώσεις στα δυτικά, τα βόρεια και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Ήδη βρέχει στην Κέρκυρα και την Ήπειρο και σιγά σιγά θα επεκταθούν ανατολικότερα στη βόρεια Ελλάδα και στα κεντρικά ηπειρωτικά. 

Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές – νοτιοδυτικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη βόρεια Ελλάδα από 8 εως 20 βαθμούς, στα κεντρικά από 7 με 8 βαθμούς εως 22 με 23 βαθμούς και στην Κρήτη, τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα από 12 εως 23 βαθμούς κελσίου. 

Στην Αττική περιμένουμε αρχικά αίθριο καιρό αλλά το μεσημέρι θα συννεφιάσει οπότε στα βόρεια και δυτικά του νομού δεν αποκλείεται να εκδηλωθούν τοπικές μπόρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές – νοτιοδυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ ενω ο υδράργυρος θα κυμανθεί από 9 εως 23 βαθμούς κελσίου. 
Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε αρχικά καλό καιρό αλλά το μεσημέρι θα συννεφιάσει και θα εκδηλωθούν βροχές και μπόρες κυρίως στα ορεινά του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 3 με 5 μποφόρ ενώ ο υδράργυρος θα κυμανθεί από 8 εως 20 βαθμούς κελσίου. 

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *