Τι θέλουν οι γυναίκες να ξέρεις στο κρεβάτι!

zeugari-krevati-filia-750x422

Ο καθένας μας είναι διαφορετικός στο κρεβάτι – κοινώς, απολαμβάνει και άλλα πράγματα. Ας μη γελιόμαστε, η σεξουαλική ζωή είναι βασικό κομμάτι μιας υγιούς σχέσης.

Δυστυχώς, τα ταμπού παλαιότερων χρόνων καλά κρατούν, με αποτέλεσμα πολλοί σύντροφοι, και ειδικότερα οι γυναίκες, να ντρέπονται να συζητήσουν τι πραγματικά θέλουν εκείνη την ώρα. Εμείς ρωτήσαμε διάφορες γυναίκες και σας μαζέψαμε αυτά που θέλουν να ξέρετε για το seχ, αλλά που μάλλον δε θα σας πουν ανοιχτά!

Τι πρέπει να ξέρεις για το seχ, σύμφωνα με τις γυναίκες;

 

1. Δώσε σημασία στα προκαταρκτικά

Όταν πας για γυμναστική, αρχίζεις χωρίς προθέρμανση ή τελειώνεις χωρίς αποθεραπεία; Μάλλον όχι! Άρα δεν θα πετύχει και το seχ χωρίς προκαταρκτικά. Ειδικά η γυναίκα δεν είναι σαν εσένα, που… παίρνεις μπρος αμέσως. Θέλει να ασχοληθείς και να κάνεις πράγματα που θα της αρέσουν ώστε να είναι έτοιμη. Μην τα παραμελήσεις καθόλου, ενώ σε καμιά περίπτωση μην τα θεωρείς βαρετά. Είναι κάτι που μπορείτε να απολαύσετε και οι δύο.

2. Κάθε γυναίκα είναι διαφορετική

Μην υποθέτεις πως όσα δούλευαν με τις μέχρι τώρα σχέσεις σου θα δουλέψουν και εμάς. Άσε που δε νιώθουμε καν ξεχωριστές όταν δεν κάνεις τον κόπο να μας ρωτήσεις τι μας αρέσει και να μάθεις τι δουλεύει με εμάς. Βάζουμε στοίχημα ότι αν εμείς σου κάναμε κάτι χωρίς να σε ρωτήσουμε απλά επειδή «άρεσε στον πρώην μας» σίγουρα δε θα σου άρεσε καθόλου. Κάθε άτομο είναι διαφορετικό, να το θυμάστε.

travigma gravatas

3. Δώσε σημασία στο… έξω

Κι όταν λέμε έξω, εννοούμε τη γνωστή κλειτορίδα. Οι περισσότερες γυναίκες χρειάζονται τον ερεθισμό αυτής της περιοχής για να φτάσουν σε οργασμό και δεν τους αρκεί η κολπική διείσδυση. Μάθε όσα μπορείς για αυτό το… θαυματουργό όργανο και πώς θα το εκμεταλλευτείς, και θα δεις πως θα βγεις κερδισμένος! Άλλωστε για να είναι εκεί, κάποιος λόγος υπάρχει.

4. Δώσε σημασία στο πριν και στο μετά

Το seχ δεν είναι μόνο η ώρα που είμαστε στο κρεβάτι. Ας τα πάρουμε με χρονολογική σειρά, για να καταλάβετε τι εννοούμε. Πριν το seχ φροντίστε να φτιάξετε ατμόσφαιρα, και δεν εννοούμε πάντα ροδοπέταλα και κεράκια. Στείλτε μας ένα sexy μήνυμα μέσα στη μέρα, ή βοηθήστε μας σε κάποια δουλειά. Δεν είναι και ό,τι καλύτερο να μην έχεις προετοιμάσει το έδαφος και κάποια στιγμή ξανά προς τη δόξα να τραβάς(!). Όσο για το μετά, δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να μας γυρίζετε την πλάτη και να κοιμάστε, γιατί έτσι νιώθουμε χρησιμοποιημένες. Ξέρουμε ότι είστε κουρασμένοι – μια αγκαλιά κι ένα φιλί αρκούν!

fili sto laimo

5. Βοηθήστε μας να χαλαρώσουμε

Πνευματικά εννοούμε. Ξέρουμε πως κανένας άντρας δεν θα κάνει seχ και ταυτόχρονα θα αναρωτιέται αν έβγαλε έξω τα σκουπίδια, αλλά το γυναικείο μυαλό σκέφτεται πάντα ένα εκατομμύριο πράγματα ταυτόχρονα. Θα αναρωτιέται αν κλειδώσατε την πόρτα, αν φαίνονται τα ένα-δυο κιλάκια που πήρε, αν μυρίζουν οι μασχάλες της και δε συμμαζεύεται. Βοηθήστε μας λοιπόν να χαλαρώσουμε και να ξεχαστούμε, αφού εσείς… το ‘χετε!

 

6. Μην βιάζεστε, αλλά μην καθυστερείτε

Πολλοί άντρες έχουν τον πολύ συνηθισμένο φόβο μην τελειώσουν υπερβολικά νωρίς. Ως αποτέλεσμα, πάνε στο αντίθετο άκρο και κρατιούνται υπερβολικά πολλή ώρα. Αυτό δεν έχει νόημα, πρώτα απ’ όλα διότι εσείς δεν το ευχαριστιέστε από το άγχος σας. Αλλά -έκπληξη!- ούτε και εμάς είναι το αγαπημένο μας. Δεν θέλουμε κάποιον να τελειώνει στο τρίλεπτο, αλλά δεν έχουμε δα και όλη τη νύχτα μπροστά μας, ενώ από ένα σημείο και μετά καταλήγει όχι μόνο φοβερά κουραστικό, αλλά και ίσως να μας πονάτε. Κάθε γυναίκα έχει τις αντοχές της, απλά ρωτήστε μας.

filia

7. Κρατήστε το ενδιαφέρον

Όταν με τον καιρό το seχ δεν έχει να μας προσφέρει τίποτα καινούριο, είναι πολύ λογικό να βαρεθούμε. Πολλές φορές ίσως οι άντρες να φοβούνται να δοκιμάσουν καινούρια πράγματα, από φόβο μήπως αποτύχουν ή επειδή έχουν επαναπαυτεί σε έναν συγκεκριμένο τρόπο που ικανοποιεί τους ίδιους. Υπάρχουν πάμπολλες ιδέες για το τι μπορούμε να κάνουμε, έτσι ώστε η σεξουαλική ζωή να ανανεώνεται συνεχώς. Στο κρεβάτι όλα επιτρέπονται, αν το θέλουν και οι δύο. Καλό είναι και οι δύο σύντροφοι να κάνουν στην άκρη τα ταμπού τους και να εκφραστούν.

8. Μη φοβάστε το λιπαντικό

Μη νομίζετε πως όλες οι γυναίκες υγραίνονται στον ίδιο βαθμό. Δε μετράει μόνο η σεξουαλική διάθεση, αλλά και η ηλικία, ο οργανισμός, η ανατομία τους, οι μέρες του κύκλου και πολλά άλλα. Άρα μη βιαστείτε να «προσβληθείτε» εάν δεν υπάρχει αρκετή… υγρασία. Για αυτό, άλλωστε, υπάρχουν τα λιπαντικά, τα οποία είναι φίλοι και όχι εχθροί. Υπάρχουν πολλές μάρκες, εκ των οποίων πολλές δουλεύουν και σαν λάδια για μασάζ. Με ένα σμπάρο, δύο τρυγόνια!

zeugari sto krevati

9. Μην έχετε τον οργασμό ως στόχο

Ο οργασμός δεν είναι αυτοσκοπός. Είναι μεγάλο λάθος να ξεκινάτε την σεξουαλική πράξη ως απώτερο στόχο τον οργασμό και να σταματήσετε εκεί. Δεν είναι αγώνας δρόμου για να έχετε ως σκοπό το τέρμα και το σκίσιμο της κορδέλας. Το μυστικό είναι να χαίρεστε κάθε στιγμή και να αντιμετωπίζετε το οργασμό σαν άλλη μία ευχάριστη στιγμή από τις πολλές!

10. Μιλήστε μας για το τι θέλετε

Δεν υπάρχει μεγαλύτερο λάθος από το να μη συζητούν οι σύντροφοι τις προτιμήσεις τους στο κρεβάτι και το πώς θα πετύχουν και οι δύο την πραγματική απογείωση. «Όποιος ντρέπεται, κακά ζει» λέει η ασύλληπτη γιαγιά μου και θα συμφωνήσουμε απόλυτα μαζί της! Όλοι μας, ανεξαρτήτως φύλου, πρέπει να είμαστε ανοιχτοί και ειλικρινείς με τους συντρόφους μας, κάνοντας πέρα τα κοινωνικά ταμπού που δε βοηθάνε σε απολύτως τίποτα.

 

Ακούω πολλές φορές τους άντρες να λένε πως οι γυναίκες είναι ακατανόητες, όμως δεν έχουν κάνει καμιά προσπάθεια να καταλάβουν τι θέλουμε. Δοκίμασε αυτές τις… δέκα εντολές που σου δώσαμε τώρα, και η σεξουαλική σας ζωή θα απογειωθεί. Θα απολαμβάνετε και οι δύο τις ώρες σας στο κρεβάτι, και με το παραπάνω

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *