ΤΙ ΕΞΕΤΑΖΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΟΚ Σκέψεις για παραίτηση Ζαγοράκη -Ο Ιβαν Σαββίδης προσπαθεί να πιέσει την κυβέρνηση για τα χρέη του ΠΑΟΚ

Σκέψεις για παραίτηση Ζαγοράκη -Ο Ιβαν Σαββίδης προσπαθεί να πιέσει την κυβέρνηση για τα χρέη του ΠΑΟΚ

Η ενόχληση του Ιβάν Σαββίδη για τη ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς την εφορία, η οποία αφήνει εκτός τον ΠΑΟΚ είναι δεδομένη και ο μεγαλομέτοχος της ομάδας φαίνεται ότι σκέφτεται ήδη το επόμενο βήμα, «χτυπώντας» με τον Θοδωρή Ζαγοράκη.

Ο ευρωβουλευτής της ΝΔ ήταν από τους ανθρώπους που έπαιζαν σημαντικό ρόλο στις προσπάθειες του Σαββίδη για τη ρύθμιση των χρεών της ομάδας. Σε όλες τις συναντήσεις με τους ανθρώπους της κυβέρνησης, ο Ζαγοράκης έπαιζε πρωταγωνιστικό ρόλο. Άλλωστε μετά από τις προτροπές του Σαββίδη αποφάσισε να κατέβει στον πολιτικό «στίβο» ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι το ισχυρό αφεντικό του ΠΑΟΚ στήριξε με κάθε τρόπο την προσπάθεια του «Ζαγόρ» να εκλεγεί ευρωβουλευτής.

Οι πληροφορίες θέλουν τον Σαββίδη αποφασισμένο να ασκήσει πίεση με κάθε τρόπο προς την κυβέρνηση φτάνοντας ακόμη και στο σημείο να ζητήσει από τον Ζαγοράκη την ανεξαρτητοποίησή του ως Ευρωβουλευτής, γεγονός που θα αποτελούσε μεγάλο πλήγμα για τη ΝΔ. Ωστόσο όλες οι τελικές αποφάσεις θα παρθούν μετά την επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη και αφού πρώτα ενημερωθεί από τους συνεργάτες του για τις εναλλακτικές λύσεις που έχει.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *