ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΧΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ Ο Τσίπρας βλέπει Καμμένο και Θεοδωράκη -Τι περιλαμβάνει η ατζέντα των συζητήσεων

Ο Τσίπρας βλέπει Καμμένο και Θεοδωράκη -Τι περιλαμβάνει η ατζέντα των συζητήσεων Αλλεπάλληλες συναντήσεις με τους Πάνο Καμμένο και Σταύρο Θεοδωράκη αναμένεται να έχει την προσεχή εβδομάδα ο Αλέξης Τσίπρας στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών που έχουν αναλάβει οι πρόεδροι των ανεξαρτήτων Ελλήνων και του Ποταμιού.

Όλα τα θέματα τη πολιτικής ατζέντας αναμένεται να ανοίξουν όταν περάσει το ποτάμι από την Κουμουνδούρου αφού όπως έχει πει ο Σταύρος Θεοδωράκης πριν τις επόμενες εκλογές θα πει με ποιον θα μπορεί να συνεργαστεί. Βέβαια αναμένεται και η συνάντησή του με τον Αντώνη Σαμαρά.

Με τον Πάνο Καμμένο ο Αλεξης Τσίπρας αναμένεται να συζητήσει για το ενδεχόμενο συγκλίσεων μετά τις εκλογές, στη βάση των μεγάλων ζητημάτων που θεωρούν και οι δύο κομβικά για τη χώρα.
Βέβαια δύο λεπτομέρειες όχι και τόσο μικρές, είναι κομβικές.

Οι ενστάσεις της Αριστερής Πλατφόρμας που αναμλενεται να αποτυπωθούν και στις τοποθετήσεις Λαφαζανικών κατά την συνεδρίαση της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, αλλά και τα ποσοστά που τελικά θα κατακτήσουν τα δύο κόμματα.

Καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ κυνηγά την αυτοδυναμία, ενώ οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ έχουν μεγάλο στοίχημα να διατηρήσουν ως τις εκλογές ποσοστά που να τους βάζουν στη Βουλή, ώστε να μπορούν να έχουν λόγο και ρόλο

 

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *