Την άμεση τοποθέτηση οδηγών του ΕΚΑΒ σε Έδεσσα & Αριδαία ζήτησε ο Δ. Σταμενίτης

«Παρέμβαση στην 3η Υγειονομική Περιφέρεια» 

Παρέμβαση στον Διοικητή της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας έκανε ο Βουλευτής Πέλλας Διονύσης Σταμενίτης. Με επιστολή του ο Βουλευτής ζητά την επίσπευση της διαδικασίας έγκρισης τοποθέτησης των οδηγών του ΕΚΑΒ για το Κέντρο Υγείας Αριδαίας και το Νοσοκομείο Έδεσσας.

 

Συγκεκριμένα ο κ. Σταμενίτης στην επιστολή του σημειώνει: «Επειδή οι ανάγκες για μεταφορά των ασθενών είναι αυξημένες, ειδικότερα τους καλοκαιρινούς μήνες, λόγω κυρίως των χρόνιων παθήσεων που επιβαρύνονται από τις υψηλές θερμοκρασίες (αναπνευστικά προβλήματα κτλ.), η έγκυρη τοποθέτηση των οδηγών κρίνεται επιβεβλημένη προκειμένου να μην βρεθούμε αντιμέτωποι με δυσάρεστα φαινόμενα που αφορούν στην υγεία των κατοίκων της περιοχής».

Λαμβάνοντας υπόψη όλα τα παραπάνω ο Βουλευτής Πέλλας ζήτησε από τον Διοικητή την άμεση διευθέτηση του ζητήματος, η λύση του οποίου θα ανακουφίσει τόσο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό όσο και τους κατοίκους των περιοχών αυτών.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *