Τζαμτζής: Δεν ξέρω αν θα περάσει η επέκταση της έκτακτης εισφοράς

Τζαμτζής: Δεν ξέρω αν θα περάσει η επέκταση της έκτακτης εισφοράς

‘Αλλο ένα καμπανάκι χτυπάει για την κυβέρνηση μετά την σημερινή τοποθέτηση του βουλευτή της ΝΔ Ιορδάνη Τζαμτζή στο Νίκο Ευαγγελάτο και τα Παραπολιτικά 90,1. Όπως είπε δεν είναι καθόλου σίγουρος αν θα περάσει από την Βουλή η επέκταση της έκτακτης εισφοράς.

Ο κ. Τζαμτζής είπε ότι “οι πολίτες δεν αντέχουν επιπλέον επιβαρύνσεις. Υπάρχει ερωτηματικό αν θα περάσει η επέκταση της έκτακτης εισφοράς. Ο πολίτης δεν έχει τη δυνατότητα να πληρώσει. Το θέμα των κόκκινων δανείων θα το δούμε”.

Ο βουλευτής της ΝΔ είπε ότι υπάρχει η πιθανότητα οι βουλευτές της ΝΔ να μην ψηφίσουν την επέκταση της έκτακτης εισφοράς.

Ο κ. Τζαμτζής είπε επίσης ότι δεν γίνεται να έρχονται τα νομοθετήματα στη Βουλή την τελευταία στιγμή και να μην προλαβαίνουν οι βουλευτές να τα μελετήσουν και να τα συζητήσουν ή και να τα διορθώσουν. Και πρόσθεσε ότι είναι και οι ερμηνευτικές εγκύκλιο που έρχονται στην συνέχεια και τα τινάζουν όλα στον αέρα.

Τέλος, είπε ότι υπάρχει δυνατότητα να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...