Τετ-α-τετ Μελισσανίδη – Ιβάν και τηλεφώνημα από τον… Πούτιν (ΦΩΤΟ)

Πώς μπορεί να συνδυαστεί η μεγάλη γιορτή της Ορθοδοξίας με τον ΠΑΟΚ, την ΑΕΚ και τη… Ρωσία;

Μπορεί να συνδυαστεί όταν οι ισχυροί άνδρες των δύο ομάδων που έχουν ρίζες από την Κωνσταντινούπολη συναντώνται στην Παναγία Σουμελά.

Για δύο περίπου ώρες συζητούσαν ο Δημήτρης Μελισσανίδης με τον Ιβάν Σαββίδη στην Καστανιά Βερμίου, με επίκεντρο της συζήτησης τις… μεταγραφές.

ΦΩΤΟ - thousandnews.gr
ΦΩΤΟ – thousandnews.gr

Όλα αυτά στον ξενώνα των επισήμων της Μονής της Παναγίας Σουμελά, όπου βρέθηκαν οι δύο άνδρες για τη μεγάλη γιορτή της Θεοτόκου και όπως είναι φυσικό η παρουσία τους αποτέλεσε δέλεαρ για τους δημοσιογράφους, καθώς είχαν διάθεση και συνομιλούσαν.

ΦΩΤΟ - thousandnews.gr
ΦΩΤΟ – thousandnews.gr

Οι δυο πρόεδροι που γενικά κρατούν αποστάσεις, αυτή τη φορά δεν είχαν κανένα απολύτως πρόβλημα, ενώ το επιτελείο τους γνώρισε ονομαστικά τους δημοσιογράφους που κάλυπταν τα ρεπορτάζ.

Ο Ιβάν Σαββίδης, μάλιστα, έβγαλε και… λαβράκι σε ερώτηση δημοσιογράφου για το εάν τελικά θα αποκτήσει ο ΠΑΟΚ τον Τζαμέλ Αμπτούν, απαντώντας ορθά κοφτά “no… no…no…”.

ΦΩΤΟ - thousandnews.gr
ΦΩΤΟ – thousandnews.gr

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης συζήτησε το θέμα της εξέλιξης του γηπέδου της ΑΕΚ, ενώ άφησε να εννοηθεί ότι αναμένονται καλές μεταγραφές στην “Ένωση”.

Ελλάς – Ρωσία… Ορθοδοξία!

Την ώρα που ο Ιβάν Σαββίδης συνομιλούσε με τους δημοσιογράφους, δέχθηκε ένα τηλεφώνημα διάρκειας τριών λεπτών από το γραφείο του Ρώσου Πρόεδρου, Βλαντιμί Πούτιν, όπως είπαν οι συνεργάτες του.

O κύριος Σαββίδης αποτραβήχτηκε προς το μπαλκόνι και μετά επέστρεψε χωρίς να κάνει καμία αναφορά στο τηλεφώνημα, ενώ αργότερα συνομίλησε και με τον Υπουργό Μακεδονίας Θράκης, Γιώργο Ορφανό.

Πηγή: thousandnews.gr

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *