Τελικά αντικαταστάθηκε και η Άννα Καραμανλή

Τελικά αντικαταστάθηκε και η Άννα Καραμανλή

Το όνομά της ακούγεται πολύ έντονα το τελευταίο 24ωρο αφού η Αννα Καραμανλή είναι η βουλευτής που εξεμάνη με τον Γκίκα Χαρδούβελη για τον ΕΝΦΙΑ και μάλιστα χρησιμοποίησε και αγοραίες εκφράσεις εναντίον του.

Όπως τελικα αποκαλύπτεται σύμφωνα με πληροφορίες του newsit, η κα Αννα Καραμανλή είναι μέλος του Γ Θερινού Τμήματος της Βουλής και αντικαταστάθηκε σήμερα και εκείνη όπως και άλλοι συνάδελφοί της για την ψηφοφορία.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές στην Βουλή, η κα Καραμανλή εκλήθη την προηγούμενη εβδομάδα και της ζητήθηκε επειδή είναι βουλευτής Β Αθηνών να αντικαταστήσει άλλον βουλευτή της ΝΔ στο Γ Θερινό Τμήμα αφού εκείνος είχε ανηλλειμένες υποχρεώσεις.

Το γεγονός ότι ήταν όντως στο Γ Θερινό Τμήμα η κα Καραμανλή εξηγείται και από την παρουσία της στην ενημέρωση όπου ο σύμβουλος του Γκίκα Χαρδούβελη, Γ.Θεοδωρακόπουλος “τα άκουσε” για τον ΕΝΦΙΑ και όπου η κα Καραμανλή με δάκρυα στα μάτια φώναξε:
Ειναι ντροπή ολα αυτά που έχετε κάνει και να πάτε να τα πείτε στον Χαρδούβελη. Έλεος πια, να πείτε στον Χαρδούβελη να παει να γαμ….

Έτσι, στην ουσία σήμερα στην ψηφοφορία, αντικαταστάθηκε η…. αντικαταστάτρια!

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *