ΤΕΛΕΤΗ ΜΕ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ Ανοίγει σπίτι η Lady Gaga -Αρραβωνιάστηκε και ετοιμάζει το γάμο της

Ανοίγει σπίτι η Lady Gaga -Αρραβωνιάστηκε και ετοιμάζει το γάμο της Σοβαρεύεται η Lady Gaga, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά τη σχέση της με τον Τέιλορ Κίνεϊ. Η σταρ της ποπ και ο αγαπημένος της αρραβωνιάστηκαν, ενώ σχεδιάζουν να παντρευτούν την επόμενη χρονιά.

Το ζευγάρι, οι γονείς της Lady Gaga και η μητέρα του Κίνεϊ βρέθηκαν σε εστιατόριο της Νέας Υόρκης μαζί με λίγους και πολύ κοντινούς φίλους, για την τελετή με την οποία επισημοποιήθηκε η σχέση, σύμφωνα με την Daily Star. Σύμφωνα με πηγή της εφημερίδας, η τραγουδίστρια ήθελε έναν αρραβώνα με τους ανθρώπους που έχουν μεγαλύτερη σημασία για εκείνη.

Τα νέα έρχονται μετά από τις φήμες που είχαν κυκλοφορήσει ότι το ζευγάρι είχε ήδη παντρευτεί, οι οποίες ξεκίνησαν όταν ο Κίνεϊ εμφανίστηκε με δαχτυλίδι που έμοιαζε με βέρα. Ο γάμος αναμένεται να γίνει τον επόμενο χρόνο, καθώς το ζευγάρι δεν προλαβαίνει να ασχοληθεί τώρα με την τελετή, εξαιτίας των υποχρεώσεων.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...