Τα 4 Φθινοπωρινά Hot Trends

ftrends4

Τα 4 Φθινοπωρινά hot trends που θα ανανεώσουν την ντουλάπα σας. Ποια είναι εκείνα που ξεχωρίζουν για την μοντέρνα αισθητικής τους και στα οποία αξίζει να επενδύσετε.

Δείτε ποια είναι αυτά τα κομμάτια στα οποία φέτος δίνεται έμφαση είναι:

1. Τα φαρδιά παντελόνια

Τα 4 Φθινοπωρινά Hot Trends

Έστω ένα φαρδύ παντελόνι χρειάζεται απαραιτήτως να υπάρχει στη ντουλάπα κάθε γυναίκας. Είναι κομψά και εύκολα στο styling. Είτε πρόκειται για τζιν είτε για ένα υφασμάτινο παντελόνι.

2. Οι λεοπάρ λεπτομέρειες σε ρούχα και αξεσουάρ

Τα 4 Φθινοπωρινά Hot Trends

Φορέστε τα με άλλα κομμάτια που διαθέτουν μια αυστηρότητα, όπως ένα blazer. Προσθέστε ένταση σε μονοχρωματικά look επιλέγοντας μια λεοπάρ τσάντα ή ένα παπούτσι.

3. Τα πολυεπίπεδα look

Τα 4 Φθινοπωρινά Hot Trends

Η τεχνική του layering αποδεικνύεται ιδιαίτερα ιδιοφυής και ευέλικτη καθώς έχει τον τρόπο να καμουφλάρει ατέλειες και να δημιουργήσει σωστές ισορροπίες. Για παράδειγμα με ένα cropped παντελόνι φορέστε ένα flat παπούτσι και με ένα ίσιο και στενό επιλέξετε τα ψηλοτάκουνα.

4. Τα ολόλευκα look 

Τα 4 Φθινοπωρινά Hot Trends

Τα ολόλευκα σύνολα τραβούν πάντα την προσοχή. Φέτος το επιλέξτε τις υπόλευκες, κρεμώδεις αποχρώσεις που δεν είναι τόσο έντονα λευκές.

Αυτές είναι οι πιο σημαντικές τάσεις προκειμένου να υποδεχθείτε το Φθινόπωρο κομψές.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *