Τα σχόλια των Δημήτρη Κωτούλα και Γιώργου Βασιλειάδη για την παραίτηση Παύλου

5e6908e8c94f14265f884d441d97ee1a_xl

Δείτε τα σχόλια των Δημήτρη Κωτούλα και του Γιώργου Βασιλειάδη για την παραίτηση του Ζαχαρία Παύλου από την προεδρία της ΔΕΥΑΚ:

Γιώργος Βασιλειάδης: “Άνθρωποι σαν τον Ζαχαρία Παύλου αποτελούν πάντοτε χρήσιμα και πολύτιμα στελέχη στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Δυστυχώς όμως αντί να έρθει η επιβραβευση της δουλειάς του είδαμε έκπληκτοι να οδηγείται σε “παραίτηση”, κάτι που μας λυπεί και μας προβληματίζει..”

basileiadis paylou

Δημήτρης Κωτούλας: “Το να φύγει ο κός Ζαχαρίας Παύλου από τη ΔΕΥΑΚ δεν είναι συμφέρον του Δήμου είναι συμφέρον κάποιων. Ενοχλεί το ότι είναι ειλικρινής. Η κοινή γνώμη (όλος ο κόσμος) γνωρίζει πως στην ΔΕΥΑΚ έγιναν πολλά πράγματα έντιμα. Μερικοί στο Δημαρχείο νομίζουν άλλα. Τα λάθη γίνονται για να μαθαίνουμε, όταν όμως κοστίζουν την απώλεια δραστήριων στελεχών κατ επανάληψη με μη ομαλή διαδικασία το κόστος είναι πολλαπλάσιο. Δεν είναι η αλλαγή κάποιου προσώπου αλλά ο τρόπος αποκοπής τους λες και είναι ξένο σωμα παράλληλα με τον σωστό και αξιοπρεπή τρόπο συμπεριφοράς

kottoulas paraitisi paylou

 

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...