Τα πιο sexy hair updos ιδανικά για καλοκαιρινές εξόδους

hairstyle

Σηκώστε το χέρι σας αν σας αρέσει η αίσθηση, τα μαλλιά σας να κολλάνε στον υγρό, ιδρωμένο λαιμό σας το καλοκαίρι.

Ναι, το γνωρίζουμε ότι δε συμφωνείτε ιδιαίτερα, καθώς ούτε εμείς είμαστε και τόσο μεγάλοι θαυμαστές αυτού. Η ζέστη, η υγρασία και ο ιδρώτας που έρχονται με τους καλοκαιρινούς μήνες μπορεί να δυσκολέψουν την επίτευξη ενός χτενίσματος — ειδικά αν το DIY δεν είναι το φόρτε σας.

Ωστόσο, καθώς θέλουμε μη επιτηδευμένο στιλ τους καλοκαιρινούς μήνες, η δημιουργία χαλαρών updos που θα κρατήσουν τον αυχένα ελεύθερο και θα αποκαλύψουν την πλάτη σας δεν είναι και τόσο δύσκολη.

Παρακάτω συγκεντρώσαμε ονειρεμένα updos και δίνουμε tips για να τα πετύχετε μόνοι σας, χρησιμοποιώντας κυρίως τα δάχτυλά σας, την υπομονή σας και φυσικά ό,τι έχετε σε styling προϊόν μαλλιών, στο σπίτι.

Δεν υπάρχει πιο εύκολο updo, από αυτό που κάνεις χωρίστρα στη μέση, σταθεροποιείς τα τουφέκια με λακ και απλά στριφογυρίζεις για να κάνεις τον κότσο. Classic and Chic:

Αν είσαι πιο ρομαντική, θα πιάσεις απαλά μία κοτσίδα, θα τη δέσεις με ένα μεταξωτό μαντήλι και θα αφήσεις τούφες να πέφτουν στο πρόσωπο σας.
Parisian Classy Style:

Αν έχεις μακριά μαλλιά και αφέλειες, μία κοτσίδα ψηλή είναι τόσο sexy και απλή και σίγουρα δεν θα περάσει απαρατήρητη.
Rock it with a ponytail:

Αν πάλι προτιμάς το Ιταλικό ταπεραμέντο, τότε με τα χέρια σου, αφού κάνεις τον κότσο, χάλασε το στιλ και κάντε πιο αφηρημένο, τραβώντας τούφες με τα χέρια σου.
Messy and Sexy:

Τα χαλαρά updos είναι και για όσες έχουν κοντά μαλλιά. Και μάλιστα μπορούν να εντυπωσιάσουν επιλέγοντας το κατάλληλο headband.
The Short Way:

Και επειδή η Hailey ήρθε για να διδάξει στιλ, ακολούθησε το tip της και καθώς στριφογυρίζεις τον κότσο, μην το σταθεροποιήσεις στο τέλος. Άσε τις άκρες σου να πετάνε, όπως κάνει η ίδια.
Do it like Hailey:

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *