Τα παπούτσια που ταιριάζουν περισσότερο με τα φθινοπωρινά φορέματα

woman-maxi-dress

Αν το φόρεμα με sneakers είναι το τέλειο outfit του φθινοπώρου, τότε το φόρεμα με μπότες το διαδέχεται τον χειμώνα.

Είναι ένα ντύσιμο που συνδυάζει το formality ενός φορέματος με την άνεση και την πρακτικότητα μιας μπότας και μπορεί να φορεθεί από το πρωί ως το βράδυ.

Υπάρχουν άφθονα διαφορετικά στιλ στα φορέματα και άφθονα παπούτσια αντίστοιχα και έτσι ο φαινομενικά απλός συνδυασμός μπορεί να γίνει εξαιρετικά αναπάντεχος και ιδιαίτερος και να αλλάξει χαρακτήρα.

Έτσι, ένα πιο ρομαντικό φόρεμα με βολάν μπορεί να συνδυαστεί τόσο με ψηλές, σέξι μπότες όσο και με chunky loafers που αλλάζουν τον χαρακτήρα του ή ένα εφαρμοστό μίντι cocktail dress να ταιριάξει αναπάντεχα με γαλότσες.

Οι γυναίκες της μόδας αγαπούν τον πειραματισμό και είναι αλήθεια πως λίγοι συνδυασμοί δεν θα σας «βγουν» αν δοκιμάσετε να πειραματιστείτε με τα φορέματα της γκαρνταρόμπας σας.

Φέτος, η μόδα αποθεώνει τα μίνι φορέματα (που πάνε τέλεια με μπότες) αλλά και τα μίντι με εντυπωσιακά prints, τα μονόχρωμα πλεκτά και τα μάξι, cut out dresses.

Παρακάτω, δείτε μερικά outfits με φόρεμα και χειμωνιάτικα παπούτσια και διαλέξτε το (ή τα) στιλ που σας ταιριάζουν!

 

Με αρβυλάκια

 

Με sneakers

Με ντελικάτες σουέντ μπότες

 

Με κλασικά loafers

Με chunky μπότες

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *