Τα οπίσθια της Casi Davis κάνουν το Instagram να παραμιλά!

Screenshot_2020-01-02 Cassandre στο Instagram Walking away

Όταν οι άνθρωποι ακούνε το όνομα Casi Davis, το μυαλό τους πηγαίνει αυτόματα στο καυτό κορίτσι του Instagram, το οποίο έχει κάνει τον ανδρικό πληθυσμό να παραμιλά με τις αναρτήσεις της.

Η Cassandre Davis, όπως είναι ολόκληρο το όνομα της, ζει στο Μαϊάμι της Φλόριντα και είναι μοντέλο για μπικίνι αλλά και personal trainer. Έχει το δικό της κανάλι στο Youtube με 203.000 χρήστες, στο οποίο ανεβάζει βίντεο με ασκήσεις γυμναστικής και όχι μόνο…

Η ξανθιά καλλονή γεννήθηκε στην Πόλη του Μεξικού και αποφοίτησε από το Pine Crest High School. Σπούδασε “Διοίκηση Επιχειρήσεων” στο Πανεπιστήμιο της Φλόριντα, ενώ συνέχισε τις σπουδές της, παίρνοντας μάστερ στις “Διεθνείς Επιχειρηματικές Δραστηριότητες”. Στη συνέχεια ξεκίνησε να εργάζεται ως σύμβουλος μάρκετινγκ, και fitness μοντέλο.

Η σέξι γυμνάστρια έγινε διάσημη στο Instagram χάρη στις αισθησιακές πόζες της, στις οποίες συνήθως προβάλλει τα οπίσθια της, με αποτέλεσμα να αποκτήσει γρήγορα 1,2 εκατομμύρια ακόλουθούς.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *