Τα Νέα Φουσκωτά Μπουφάν

puffy181116_

Τα φουσκωτά μπουφάν τη χρονιά αυτή έχουν αγκαλιάσει οι μεγαλύτεροι σχεδιαστικοί οίκοι. Ένα πανωφόρι που κάποτε αγνοούσαν, σχεδόν περιφρονούσαν επιδεικτικά. Αυτό φέτος, είναι ο πρωταγωνιστής των πιο ενημερωμένων look.

Τα Νέα Φουσκωτά Μπουφάν

Τα χαρακτηριστικά που έχουν τα καινοτόμα φουσκωτά μπουφάν, είναι πως ακολουθούν τη φιλοσοφία του normcore. Ο κλασικός όγκος τους ντύνεται με κομμάτια glam, θηλυκά, απρόσμενα. Η γραμμή τους είναι καθαρή, τετραγωνισμένη, το μήκος τους κοντό και η επιφάνεια λεία. Χωρίς πολλά φερμουάρ, κουμπιά, τρουκς. Και κυρίως, χωρίς γούνα στην κουκούλα. Το στυλ τους είναι minimal και σχετικά φουτουριστικό. Η διάθεση τους unisex.

AdTech Ad

Τα Νέα Φουσκωτά Μπουφάν

Συνδυάζονται με όλα τα μονοχρωματικά look. Με εκκεντρικά αξεσουάρ. Με άλλο σακάκι από μέσα, ιδανικά τα φετινά καρό. Με φορέματα και φούστες. Με φούτερ και μεταξωτά πουκάμισα. Μακριά σκουλαρίκια – αυτά που ξέρουμε ότι φοράμε μόνο στα πάρτι, αλλά φέτος οι κανόνες τους άλλαξαν.

Τα Νέα Φουσκωτά Μπουφάν

Extra Tip: Όλη η λογική γύρω από τα φουσκωτά μπουφάν είναι να τα φορέσετε όχι με φόρμες και κολάν – που μπορείτε – αλλά, με οτιδήποτε preppy. Ο τέλειος συνδυασμός.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...